Økonomisk Ugebrev Partner Publications

Økonomisk Ugebrev Partner Publications en forretningsenhed under Økonomisk Ugebrev. Som medudgiver på en af vores partner publikationer bliver du del af en seriøs forretningsudgivelse, der bygger på 20 års medieerfaring. Som partner blive du eksponeret on-line overfor mere en 9000 beslutningstagere, bestyrelsesmedlemmer og CFO´ere (abonnenter og e-mail permissions) samt eksponeret gennem fysisk udgivelse til 1000 udvalgte beslutningstagere i din målgruppe.

Vores partner publikationer skaber, via veludviklede businessguide, markedsgennemsigtighed og overblik over produkter, producenter og leverandører på en række områder. Samtidig kan du som partner overfor dine kunde henvise til professionelt redaktionelt indhold målrettet et relevant forretningsorienteret emne. Vores Partner Publication koncept er baseret på en professionel redaktion bestående af Morten W. Langer og Joachim Kattrup. Partner Publikationerne er typisk branche-, tema- eller målgruppedrevene udgivelser med fokus på målgruppens forretnings -  og ledelsesudfordringer og ikke mindst løsningsmodeller og ydelser. 

Vores partner publikationer eksponeres til abonnenter og læsere af Økonomisk Ugebrevs medier, Økonomisk Ugebrev,  Økonomisk Ugebrev CFO, Nyhedsbrev for Bestyrelser og AktieUgebrevet. Samlet har koncernen 14.000 læsere, der udgør et usædvanligt netværk af beslutningstagere på højeste niveau i det private erhvervsliv og den finansielle sektor.

Vil du vide mere om partner muligheder på vores udgivelser er du velkommen til at kontakte Co-editor Joachim Kattrup på 60216085 eller jka@ugebrev.dk

 

         

 

  • DIRECTORS UPDATE - Magasin for topledere og bestyrelsesmedlemmer
  • Partner: Institut for Selskabsledelse
  • Udgivelse: 4 gange om året
  • Om udgivelsen: Directors Update is designed for senior executives and non-executive directors who do not have time to participate in face-to-face networking activities.

 

          

 

  • SELSKABSLEDELSE SMV - Bestyrelsesarbejde og ledelse i små og mellemstore virksomheder
  • Partner: Dansk Erhverv, Board Institute og organisationen Ejerlederne.
  • Udgivelse: 4 gange om året
  • Oplag: 10.000 virksomheder/30.000 læsere
  • Om udgivelsen: Selskabsledelse handler om ledelse og bestyrelsesarbejde i mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder.

 

 

 


På grund af Pinsen udkommer Økonomisk Ugebrev Finans ikke på søndag den 24. maj

Næste nummer kommer søndag den 31. maj.

Få daglige nyheder og hold dig opdateret med vores gratis nyhedsmail!

 
Økonomisk Ugebrev Flash NEWS!
Vi modtager:
Pilestræde 34     1147 København K     Danmark     Tel: 70 23 40 10     kontakt@ugebrev.dk