Om Økonomisk Ugebrev 

Økonomisk Ugebrev skaber forståelse, struktur og sammenhæng i den uorden af løse brikker, dag-til-dag medier kommunikerer ud. Vi graver spadestik dybere og beskriver tendenser i det finansielle, ledelsesmæssige og makroøkonomiske univers. Aktuelle temaer handler bl.a. om kapitalfremskaffelse, bankernes krisehåndtering, rekonstruktioner, erhvervsejendomsmarkedet, mulighederne i den globale krise, tendenser indenfor regnskab og revision

Ugebrevet udkommer hver søndag og er på bare 20 sider. Vi har sorteret for dig. Kun det væsentligste er med. Du kan derfor minimere læsningen af den øvrige informationsstrøm. Du sparer dermed tid og ressourcer. 

Økonomisk Ugebrev er et 20 år gammelt medie, oprindeligt som en del af Børsen Magasiner. For 3 år siden købte vi ugebrevet og udgiver i dag Økonomisk Ugebrev samt Aktieugebrevet og Nyhedsbrev for Bestyrelser. 

I maj 2011 startede vi med at udgive specialversionen Økonomisk Ugebrev CFO med værktøjer og analyser om finanschefens eller CFO'ens nye udfordringer og funktioner. 

Økonomisk Ugebrev har et mediesamarbejde med Økonomiforum.

 

 

 


På grund af Pinsen udkommer Økonomisk Ugebrev Finans ikke på søndag den 24. maj

Næste nummer kommer søndag den 31. maj.

Få daglige nyheder og hold dig opdateret med vores gratis nyhedsmail!

 
Økonomisk Ugebrev Flash NEWS!
Vi modtager:
Pilestræde 34     1147 København K     Danmark     Tel: 70 23 40 10     kontakt@ugebrev.dk