LifeScience modelportefølje: Købstilbud giver 195% afkast på 2½ måned

I morges blev et købstilbud offentliggjort på det danske selskab Nuevolution (der er noteret i Sverige). Det er den store amerikanske biotech-frontløber og gigant Amgen som har lagt et købstilbud på 32,50 SEK per aktie. Det udgør en anseelig og sjældent set høj budpræmie på 167% i forhold til den senest handlede kurs igår på 12 SEK.

Vi indkøbte en position i Nuevolution til LifeSicence modelporteføljen i marts måned til en kurs på 11 SEK. Med købstilbuddet kan vi dermed realisere en gevinst på næsten 200% på lidt over 2 måneder.

Læs mere om modelporteføljen i morgendagens udgave af Økonomisk Ugebrev Life Science som derudover også vil indeholde friske analyser på Zealand Pharma og ALK.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag aktieskolebogen "Tjen En Million På Aktier"
Du modtager efter tilmelding hos ugebrev.dk de e-mail-nyhedsbreve, du tilmelder dig ovenfor; og lejlighedsvis spørgeskemaer og særlige tilbud fra Økonomisk Ugebrev A/S.

Abonnement tegnes her 

Et abonnement giver bl.a. fuld adgang til Life Science’s onlineunivers inkl. analysearkiv og handelsbeskeder per SMS/email hver gang der handles i Life Science modelporteføljen.

Læs også:  SOX: Nu er det knald eller fald for teknologi-aktierne

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her