Annonce: Invester i ny sportsteknologi med kæmpepotentiale

 

Danske Spraino er eksperter i vekselvirkningen mellem sportssko og underlag. Vi har udviklet en løsning til indendørs sportssko, der kan forbedre præstationsniveauet betydeligt hos både elite- og motionssportsfolk. Samtidig halverer vores løsning risikoen for ankel-sportsskader. Spraino søger nu kapital til næste fase i forretningsudviklingen: licensbaseret samarbejde med kendte internationale sportssko-brands om Spraino’s unikke teknologi.

Bedre sportspræstationer, færre skader

Spraino’s patenterede løsning til indendørs sportssko nedsætter skoens friktion mod gulvet på netop de områder på skoens sål og yderkant, der er kritiske for ankelskader. I et videnskabeligt studie med over 500 sportsfolk har Spraino’s løsning vist sig i stand til at reducere frekvensen af ankelskader – den hyppigste sportsskade overhovedet – med over 50 %. Et andet studie med elitebadmintonspillere har samtidig vist, at Spraino-løsningen forbedrer præstationsniveauet med op til 4 %. Spraino-løsningen er relevant for sportsudøvere i en lang række sportsgrene.

Læs også:  Goldman: Det er dyrt at hente et tab hjem

Hvis du vil vide mere om investeringsmuligheden i Spraino, så klik her!

Allerede på markedet

Spraino-løsningen er allerede nu på markedet i en tape-version, der kan klistres uden på skoene. Tape-løsningen bruges blandt andet af udøvere indenfor håndbold, volleyball og badminton. Se fx. her hvad elite-badmintonspilleren Ditte Søby har at sige om Spraino’s tape-løsning.

Spraino’s tape-løsning, der forhandles af bl.a. Sportmaster og Matas, har været på markedet i knapt et år. Se hvordan tapen fungerer her og her.

Stort globalt vækstpotentiale i samarbejde med de kendte brands

Med Spraino-tapen har vi bevist, at vores løsning dækker et vigtigt behov i markedet, og at brugerne er tilfredse. Nu forbereder vi næste skridt – en indbygget løsning, som vi vil udvikle i samarbejde med internationale sportsskobrands med en licensbaseret forretningsmodel.

Der sælges hvert år omkring 1,7 milliarder par sportssko, og vi er overbevist om, at sportssko med vores indbyggede skadebeskyttelse og præstationsforbedring vil finde sin plads på markedet. Vi har allerede dialog med førende sportsskobrands og forventer, at de første licensaftaler snart vil falde på plads. Vi budgetterer med licensindtægter allerede fra næste år.

Læs også:  DAX future: Europæiske aktier stormer frem, oppe 2%

Brug for kapital til vækst

For Spraino er der ingen tid at spilde. Derfor udvider vi kapitalgrundlaget med op til 5 million kroner for at sætte maksimal styrke bag vores udviklings- og projektaktiviteter. Spraino’s eksisterende investorer deltager i kapitalforhøjelsen, der gennemføres i tredje kvartal 2020.
Hvis du vil vide mere om investeringsmuligheden i Spraino, så klik her!

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her