Indlæg: Sundhedsvæsenet ved at brænde sammen? Læger tør ikke indlægge

Økonomisk Ugebrev søger at indhente kommentar fra Sundhedsstyrelsen relateret til det beskrevne forløb:

Kære Søren Brostrøm,

1)Er det korrekt, at man skal være næsten dødsyg for at blive indlagt på sygehus.

2) Forringer det ikke de kritisk syges tilstand/ overlevelseschance, hvis de indlægges meget sent i et alvorligt sygdomsforløb

3) Hvorfor giver DK ikke syge danskere mulighed for tidlige test som WHO anbefaler, og så man kan søge at inddæmme smitte

4) Er myndighederne opmærksomme på, at et testkit kan erhverves for 2,5 Euro, jvf denne artikel i Spiegel

4) Hvorfor anbefales almindelige danskere ikke at anvende masker, når al sundhedspersonale nu skal bære det?

——————————————————————————–

Indlæg af

Ketty Hjøllund – FACEBOOK – 13. marts
Kære FB venner…. pas på😷😷😷
AFMAGT!!! Det er den følelse jeg sidder med i aften, ud over en enorm træthed. Kære Lenette og jeg brugte 3 timer på at få vores fælles bekendt indlagt i dag.
Han var corona ramt på 7. døgn, og virkelig SYG. 40 i feber, tabt 6.5 kg, af og til ukontaktbar, blackout flere gange, og dehydreret . Allerede onsdag kontaktede jeg vagtlægen. Uden resultat.

Læs også:  COVID-19: Smittespredning løber igen løbsk på Vestegnen

I dag ringede jeg til 3 forskellige læger. De tør/ har ikke mandat til at indlægge. Til sidst så jeg mig nødsaget til at ringe 112. Selv der var der afslag. Han skulle selv ringe 112. Det var han ikke i stand til. Lenette prøvede så 112, og med store ord !!! om vores bekymringer, og vi ikke kunne komme i kontakt med ham, fik vi endelig en ambulance.

Jeg kunne aldrig drømme om at ringe 112 hvis det ikke var strengt nødvendigt, og absolut ikke i denne tid, men jeg er chokeret over at opkald til 112 bliver afvist.
Jeg har stor forståelse for vores meget kritiske tilstand, men lægerne er åbenbart berøringsangste, hvad indlæggelser angår.

Kære venner… som frisk , rask person kan man blive utrolig syg af corona . Det er ikke kun gamle og sårbare. Pas på derude. Det kan være meget svært at blive indlagt .
Når alt det er sagt , har jeg stor respekt for alt det vores regering og sundhedsvæsen præsterer for tiden.😷😷 ligeledes forståelse for at de skal vurdere, men dagens oplevelse ryster mig😢

Læs også:  Novo Nordisk melder om vægttab på 15% i fase 1-forsøg for Semaglutide

nyt indlæg fra den 17. marts:

Jeg siger det igen!!!
Tag nu coronaen alvorlig !!!
Min kære Jens Erik kæmper i disse timer for livet på Skejby sygehus. Hver en time er kritisk, og han er i overhængende livsfare.
Han er i respirator , coma, dialyse og nu en maskine der tager blodet ud, ilter det, og bringer det tilbage .
Det kan ske for en bum stærk mand, der fysisk var i top form, løber på sort løjpe og spiller golf, og fejlede absolut intet.
Det er ikke kun gamle og svaglige der bliver hårdt ramt.
SÅ TAG DET NU ALVORLIGT!!!
Livet er skrøbeligt og jeg er knust.
Magteløshed er en del af min hverdag.

PS.. flere har spurgt om den må deles .. ja hvis denne historie kan gøre folk opmærksom på alvoren af corona, så del gerne .

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her