ePaper & Artikelarkiv

Sådan kommer du igang

1

Dine adgangsoplysninger

Du skal bruge din e-mail eller dit abonnentsnummer samt din adgangskode for at tilgå artikelarkivet og læse udgivelserne i app'en. Find din adgangskode

2

Smartphone, tablet eller computer?

Udgivelserne samt artikelarkivet kan tilgås på en computer via browser-klienten. Ønsker du at tilgå udgivelserne via iOS eller Android kan du hente vores App.

3

Anvendelse

videoguides viser vi hvordan du installerer app'en på din smartphone eller tablet samt hvordan den anvendes. Svar på ofte stillede spørgsmål kan du finde i vores FAQ. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Find din adgangskode

Find din adgangskode ved at indtaste dit abonnementsnummer eller den e-mail, som er tilknyttet dit abonnement i formularen nedenfor.

Tilbage

ePaper-løsning med integreret artikelarkiv

Søgning på tværs af alle publikationer

Søg frit på tværs af alle fire Økonomisk Ugebrevs publikationer.

Læs artikler som ren tekst

Forbedret læsevenlighed.

Download af udgivelser

Læs når du ikke har internetadgang.

Log ind

Økonomisk Ugebrev på din smartphone & tablet

Søgning på tværs af alle publikationer

Søgbart artikelarkiv til alle fire nyhedsbreve.

Læs artikler som ren tekst

Forbedret læsevenlighed på smartphone og tablet.

Download af udgivelser

Læs når du ikke har internetadgang.

Hent App'en

Hent app'en til din smartphone eller tablet

Hent app'en i App Store eller Google Play

FAQ

Vi har samlet en liste over ofte stillede spørgsmål

Sproget indstilles automatisk efter det valgte telefonsprog. Ønsker du at ændre sproget skal du derfor ændre sproget for hele telefonen.
Det er ikke muligt at printe udgivelsen direkte fra app'en eller browser-klienten. Ønsker du at printe en udgivelse, skal du derfor først downloade en pdf-version af udgivelsen. Du finder et link til download af pdf-versionen på den sidste side af udgivelsen.
Du ændrer din adgangskode ved at udfylde denne formular med dit abonnentnummer eller den e-mail, som er registreret på dit abonnement.