Jyske Bank og FLS løfter ESG-rating med nye CSR-strategier

Stigende gebyrer får bundlinjen til at vokse i Jyske Bank Jyske Bank fik et resultat før skat i årets første ni måneder på tre milliarder takket være flere boligkunder.Se RB kl.08.19 den 25.10.2017 Arkivfoto: Jyske Bank. Hovedsæde, administration i Silkeborg. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017)

Flere af C25 selskaberne med en tidligere svag ESG rating har det seneste år udviklet nye offensive strategier for samfundsansvar. Og det belønnes nu af internationale ratingbureauer: Under ét rykker C25-selskaberne markant frem på ESG ratingbureauernes ranglister. Tidligere var der svage ratings til FLSmidth, Jyske Bank og til dels Tryg. Nu rykker de markant frem i vurderingen af bæredygtighed.

FLSmidth, Jyske Bank og Tryg lancerede alle i 2017 nye CSR-initiativer. Det har uden tvivl givet næring til ESG-ratingbureauernes metodikker og er blevet belønnet med markant bedre bæredygtige vurderinger. Alle tre selskaber rykker markant frem på ranglister over selskabernes evne til at levere bæredygtig værdi til investorerne.

Samlet set placerer alle C25-selskaber sig i CSRHUB’s...