Regeringen ændrer til slappeholdning i kamp mod skattely

(ARKIV) Rasmus Jarlov fotograferet den 27. juni 2018. Danske Banks hvidvasksag kan skade hele den danske finanssektor, lyder det fra erhvervsminister Rasmus Jarlov (K). Det skriver Ritzau, fredag den 7. september 2018.. (Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Erhvervsminister Rasmus Jarlov melder nu klart ud, at Danmark ikke bør gå forrest i forsøget på at få EU til at gennemføre obligatoriske land-for-land skatterapporteringer for de største virksomheder i verden. Tidligere ville regeringen gå aktivt foran. Regeringen støtter dog stadigvæk forslaget, der skal svække globale virksomheders muligheder for aggressiv skatteplanlægning. Regeringen mener, at den nye linje flugter med en folketingsaftale om at spille en ”offensiv” og ”aktiv” rolle i bekæmpelsen af skattely.

Regeringen støtter fortsat op omkring EU-kommissionens forslag om, at skatteoplysningerne skal offentliggøres land for land, også udenfor EU, fremgår det af talepapiret fra et samråd i Folketingets Skatteudvalg. Med henvisning til folketingets ” \n

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her