Annonce

Log ud Log ind
Log ud Log ind

Bavarian Nordic tilslutter sig globalt initiativ i kampen mod mpox i Afrika

Henrik

fredag 28. juni 2024 kl. 16:27

https://ml-eu.globenewswire.com/Resource/Download/bbcf063e-cba2-4e1d-b8cd-9279c8088ae9

Bavarian Nordic vil støtte globalt initiativ for at løse mpox-situationen i Afrika gennem tilsagn om donation af 15.000 doser mpox-vaccineDR Congo har udstedt nødbrugstilladelse for MVA-BN-vaccinen

KØBENHAVN, Danmark, 28. juni 2024 – Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) bidrager nu yderligere til indsatsen for at hjælpe med at bekæmpe det nuværende mpox-udbrud i Afrika. Selskabets MVA-BN-vaccine, den eneste FDA- og EMA-godkendte mpox-vaccine, som udgjorde et vigtigt redskab under mpox-udbruddet i 2022-2023, kan snart også blive tilgængelig i DR Congo (DRC) og andre afrikanske lande.

Mpox er i stigning i afrikanske lande, og der er en øget forekomst af den mere alvorlige variant, clade I. I 2024 er der hidtil rapporteret mere end 9.000 mpox-tilfælde og over 400 dødsfald på tværs af syv afrikanske lande, hvoraf størstedelen (96%) er forekommet i DRC1. Tidligere på ugen udstedte myndighederne i DRC, ACOREP (Autorité Congolaise de Réglementation Pharmaceutique), en nødbrugstilladelse, der tillader brugen af ​​MVA-BN-vaccinen til personer i risiko for smitte med mpox.

Som nyligt annonceret af Bavarian Nordic, er der i DRC desuden planlagt kliniske forsøg, der skal understøtte en fuld regulatorisk godkendelse af MVA-BN-vaccinen.

For yderligere at styrke indsatsen i DRC og i hele den afrikanske region vil Bavarian Nordic samarbejde med globale sundhedspartnere, herunder WHO, UNICEF og Gavi. Bavarian Nordic bifalder Gavi’s nylige godkendelse af en ny investeringsplan for vacciner, der blandt andet omfatter etableringen af et globalt mpox-vaccinelager. På kort sigt vil Bavarian Nordic samarbejde med Gavi, WHO og UNICEF med henblik på at koordinere donationer af vacciner i forbindelse med det igangværende udbrud i DRC og andre afrikanske lande.

Bavarian Nordic støtter dette initiativ og har givet tilsagn om donation af 15.000 doser af selskabets MVA-BN mpox-vaccine til indsatsen i Afrika.

“Spredningen af ​​mpox i Den Demokratiske Republik Congo og andre steder er meget bekymrende og kan udgøre en global

[postviewcount]

Jobannoncer

No data was found

Log ind

Har du ikke allerede en bruger? Opret dig her.

FÅ VORES STORE NYTÅRSUDGAVE AF FORMUE

Her er de 10 bedste aktier i 2022

Tilbuddet udløber om:
dage
timer
min.
sek.

Analyse af og prognoser for Fixed Income (statsrenter og realkreditrenter)

Direkte adgang til opdaterede analyser fra toneangivende finanshuse:

Goldman Sachs

Fidelity

Danske Bank

Morgan Stanley

ABN Amro

Jyske Bank

UBS

SEB

Natixis

Handelsbanken

Merril Lynch 

Direkte adgang til realkreditinstitutternes renteprognoser:

Nykredit

Realkredit Danmark

Nordea

Analyse og prognoser for kort rente, samt for centralbankernes politikker

Links:

RBC

Capital Economics

Yardeni – Central Bank Balance Sheet 

Investing.com: FED Watch Monitor Tool

Nordea

Scotiabank