Bilindustriens fagre nye verden kan være lige om hjørnet

(ARKIV) EV Trophy, også kaldet Electric Marathon onsdag den 24. maj 2017 i København. Lavere afgifter og fælles EU-løsning må i spil, hvis diesel- og benzinbiler skal udfases, siger bilejere. Det skriver Ritzau, tirsdag den 2. oktober 2018.. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix)

Globale Megatrends 2019: Allerede om ti år vil såvel privatbilisme og kollektiv transport som erhvervsmæssig logistik være afløst af, at man bestiller et selvkørende køretøj, når man skal have fragtet sig selv eller en vare. Det forventer et overvældende flertal af brancheiagttagere i bilindustrien.

Om alt går vel, vil metroens cityring langt om længe blive taget i brug i den kommende sommer. Efter de sædvanlige forsinkelser og budgetoverskridelser er prisen omkring 25 mia. kroner, hvortil kommer godt 10 mia. kroner til kommende ruter til Nord- og Sydhavn. Det er et eksempel på et projekt, der må tage sig noget bizart ud, hvis man er beslutningstager i bilindustrien. De er nemlig overbeviste om, at den slags kollektiv transport vil være forældet inden den sidste...

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her