Flow-tv holdes i live af de ældre seere

iTunes film og Apple TV fjernbetjening, torsdag den 26 juli 2018. Apple har som det første selskab nogensinde nået en markedsværdi over 1000 milliarder dollar. Det skriver Ritzau, torsdag den 2. august 2018.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Globale Megatrends 2019: Især de unge er i stor hast på vej bort fra klassisk tv-kiggeri, såkaldt flow-tv. Det vil smerte mange af de traditionelle tv-stationer. Branchen behøver ikke som helhed at frygte tilbagegang, men det bliver streaming tjenesterne, der vinder. I modsætning til, hvad der gælder for trykte medier, er forbrugerne altså parate til at betale for de nye løsninger, der overtager fremtidens tv-marked. Fremtidens vinder på flow-tv bliver sport.

I 2017 faldt salget af tv-reklamer i Storbritannien med syv procent. De britiske tal, der stammer fra myndigheden Ofcom, er interessante, fremhæver Keld Reinicke, tidligere tv-producer og i dag konsulent, iværksætter og en af Danmarks mest anerkendte eksperter i mediets udvikling. Tallene er nemlig mere eller mindre de...

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her