Mærsk: Svært gennembrud som pengemaskine

Mærsks danske hovedkvarter på Esplanaden i København, onsdag den 7. februar 2018. A.P. Møller-Mærsk præsenterer årsregnskab, fredag den 9. februar 2018. A.P. Møller - Mærsk A/S kommer i dag med årsregnskab.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2018)

Strategisk set: Mærsk-ledelsens evne til at vride kontanter ud af forretningen har fået et afgørende gennembrud, og pengestrømmene vil – ifølge topledelsen – fortsat svulme i de kommende år. Det bliver dog overskygget af Corona-bekymringen samt skuffende omsætning og resultat i sidste kvartal af 2019, skriver Morten A. Sørensen i denne kommentar.

A.P. Møller – Mærsk er tilbage som en enestående pengemaskine. Det billede tegnede CEO Søren Skou og CFO Carolina Dybeck Happe, da de torsdag fremlagde resultatet for fjerde kvartal og årsrapporten for 2019.

En omsætning, et kvartalsresultat og en 2020-prognose, der ikke levede op til forventningerne, samt Corona-virussen, skabte imidlertid usikkerhed om budskabet. Så torsdag svingede kursen på A.P. Møller –...

Læs også:  US: I disse sektorer forventer analytikerne størst nedjusteringer

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her