Solide forventninger til overskudsvækst i C20-selskaber

(ARKIV) Danske Bank den 23. januar 2014. Bagmandspolitiet har indledt en efterforskning mod Danske Bank for overtrædelse af loven om hvidvask. Det oplyser Bagmandspolitiet i en pressemeddelelse. Det skriver Ritzau, mandag den 6. august 2018.. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix)

De store danske børsnoterede selskaber kommer til at aflægge betydeligt bedre regnskaber end i tredje kvartal 2018, hvor det samlet set blev tilbagegang i de samlede overskud i forhold til samme kvartal året før.

Ifølge en dugfrisk opgørelse fra Thomson Reuters forventer analytikerne samlet set overskudsvækst på 12,6 procent i sidste kvartal af 2018, i forhold til sidste kvartal 2017. Det er en lidt bedre udvikling end i de store norske selskaber og betydeligt bedre end i de svenske selskaber, hvor analytikerne forventer uændrede overskud.

På vores hjemmebane debuterer Chr. Hansen i denne regnskabssæson den 17. januar, og her forventer analytikerne overskudsvækst på hele 17 procent, med 0,41 euro i overskud pr. aktie, mod 0,35 euro forrige år.

Økonomisk Ugebrev har også...

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her