Sydbank: Ingen tid til at hvile på laurbærrene

Sydbank Haderslev onsdag 18. februar 2004. En 26-årig kasserer i Sydbanks lokale afdeling i Haderslev fandt fristelsen af de mange penge i kassen for stor. I løbet af to måneder i sommeren 2003 drænede han bankens kasse for 930.000 kroner, som han ødslede bort på at spille Tipstjenestens Oddset. Manden blev onsdag ved retten Haderslev idømt fængsel i ét år og tre måneder. Det ene år af straffen blev gjort betinget med en prøvetid på to år. Samtidig skal kassereren aftjene 200 timers samfundstjeneste, bestemte retten.

Tema om BørsmæglerRating for obligationsmæglere: Forude venter masser af arbejde med at håndtere både den omsiggribende regulering og digitalisering af obligationsmarkedet. Men her og nu glæder afdelingsdirektør Bjarke Nissen Friedrichsen sig over førstepladsen i Økonomisk Ugebrevs BørsmæglerRating, som viser, at en langsigtet strategisk satsning har båret frugt, fortæller han i dette interview.

ØU: For ikke så mange år siden var Sydbank typisk en af de dårligst ratede mæglere. Har I haft en ambition om, at jeres obligationsafdeling skulle være mere end en pligt-aktivitet for en mellemstor bank?

BNF: ”Traditionelt har obligationsdelen fyldt meget i Sydbank. Men vores fornemmelse er, at vi i de seneste år også er vokset relativt til de andre. Den har egentlig...

Læs også:  USA's økonomisk comeback kan bakke i juli efter nyt smitteboom

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her