Kommentar: Nykredits plan om at blive børsnoteret begynder nu for alvor at slå revner.

Del artiklen:

 

Hvad der startede som nogle dønninger omkring de udmeldte bidragsforhøjelser udviklede sig siden til stormvejr og er nu blevet en ødelæggende orkan. Hvad der skulle være koncernchef Michael Rasmussens storstilede plan for at føre Nykredit ind i det finansielle establishment, med fast gang på de bonede gulve i de internationale finanscentre, ser nu ud til have udviklet sig til en enorm destruktion af værdier for Nykredit.

Tusindevis af kunder forbereder at droppe deres lån hos Totalkredit/Nykredit. Samarbejdsbankerne i Totalkredit udnytter nu Nykredits svaghed ved at underbyde Totalkredits nye, højere bidragssatser. Og endelig står Nykredit og koncernchef Michael Rasmussen nu til at score under gulvhøjde i kommende imagemålinger og omdømmeundersøgelser. Er det noget, som nye investorer i en kommende børsnotering vil synes er attraktivt? Svaret er et rungende nej.

 

Læs hele artiklen i Økonomisk Ugebrev Finans/CFO nr. 10.

2 KOMMENTARER

  1. Efterhånden er det lidt synd for Michael Rasmussen, fordi han er tovholder for alle detail bankerne, som ved Gud ikke påtager sig, nogen form for ansvar for det som er igang.
    Med udsigt til at score milliarder på bidrags forhøjelsen var smilet og deres aktie kurs næsten ikke til at få ned igen, og efter den forventelige ballade , rystede de da også op med helt ens “imødekommende tilbud” til de kunder som følte sig svinet til af deres forening . Det er sgu ikke imødekommende at pisse på kunderne og derefter sige i lugter

    • Der er da ikke noget der er synd for Michael Rasmussen her. Manden er en arront personlighed med dollartegn i øjnene, da han besluttede at lede nykredit til en børsnotering med udbytte-betalinger til aktionærer og kæmpe-bonuser til ledelsen, med f.eks. udtalelsen om “ikke på min vagt”… Idiotisk og arrogant. Man kan håbe at BRF og de andre når at kannibalisere og æde sig ind og svække totalkredit.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her