Frem til den 17. februar 2017 har du mulighed for at tage mod vores Nytårstilbud på AktieUgebrevet (Økonomisk Ugebrev Formue), hvor du får analysepublikationen i 15 måneder, men du betaler kun for 12 måneder. Bemærk, at dette tilbud kun gælder for nye abonnenter.

LÆS MERE OM TILBUDDET HER

 

Begge AktieUgebrevets Modelporteføljer er startet 2017 med super gode afkast, og betydeligt bedre end det generelle aktiemarked.

Men vi begynder også at se advarselssignaler efter tre måneders solidt Trump aktierally.

Følg med i vores analyser og løbende update mails – og undgå at tabe mange penge ved et eventuelt kommende generelt aktiekursfald.

Tilbud indeholder:

 

  • 55 udgivelser af AktieUgebrevet
  • Handelsmails med køb og salg i Modelportefølje
  • SMS tjeneste med køb og salg i Modelportefølje
  • Gratis deltagelse i AktieUgebrevets Investormøder
  • Fri adgang til analysearkiv med 1000vis af analyser
  • Et eksemplar af den elektroniske bog ”Tjen en Million på Aktier”, skrevet af Bruno Japp og Morten W. Langer

Uddrag fra Aktieugebrevet lørdag den 4. februar:

Afkastet i AktieUgebrevets Pensionsportefølje har i denne uge overhalet samtlige 34 investeringsforeninger med danske aktier. Vi har et stykke tid ligget lige efter Fundamental Invest og BIL Danmark Danske Small Cap aktier, der også har præsteret flot i starten af 2017. Pensionsporteføljen har den første måned af det nye år givet et afkast på 8,5 procent, hvilket næsten er det dobbelte af Copenhagen Benchmark indeks. Afkastet er opnået med en forsigtig og defensiv strategi, hvor vi periodisk har afdækket noget af aktierisikoen med shortpositioner