ØU Samfundsansvar: ISS markant frem i Rating af Tax Governance

 ANSVARLIGE INVESTERINGER & AKTIVT EJERSKAB
#19, årgang 3 – 11. maj 2020

ISS rykker markant frem i Rating af Tax Governance

ISS’ nye skattepolitik afviser ikke eksplicit aggressiv skatteplanlægning. Men Vice President for corporate tax i ISS, Mads Kristensen, fastslår at selskabet ikke søger forretningsmuligheder på baggrund af skatteargumenter.

LÆS MERE

Kvalitetsløft i Tax Governance hos bedste top 100-halvdel

De 100 største danske virksomheder har samlet set løftet oplysningskvaliteten i arbejdet med ansvarlig skattepraksis. Kvaliteten er især løftet i de virksomheder, som i forvejen havde en politik for ansvarlig skattepraksis. Men der er også helt nye selskaber på listen.
LÆS MERE

COVID-19 forbrugeradfærd sender elbilsalget i ny rekord

På mange måder har COVID-19 antydet kursen for Klimarådets forslag om at stoppe al salg af benzin- og dieselbiler for at sikre, at én million elbiler kommer på gaden inden 2030. Det handler ikke om ny teknologi, bedre batterier eller favorabel lovgivning, men om nye behov, grønne billån samt ændret forbrugeradfærd.
LÆS MERE

Vestas: Afgørende vending bør være på vej

Grøn omstilling økonomisk set: Vestas antyder nu, at koncernen kan komme gennem krisen uden at skulle ændre på resultatforventningen for i år. Det er da også nødvendigt med stabilisering i år.
LÆS MERE
Økonomisk Ugebrev A/S har netop afsluttet en kapitaludvidelse, som har indbragt 4,5 mio. kr. til selskabet. Selskabets bestyrelse har det seneste år arbejdet på en ny vækststrategi, og eksekvering af denne strategi kræver investeringer i flere digitale salgsressourcer.
LÆS MERE
ESG NYT er et gratis supplement til vores abonnementsbaserede udgivelse Økonomisk Ugebrev Samfundsansvar.
ESG-NYT
Læs også:  Domstol kræver Trumps skattepapirer fremlagt> Aktier sendes ned

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her