Del artiklen:

I de seneste uger har danske medier for alvor opdaget den eskalerende krise på landet i Danmark. Landbrug går konkurs i et omfang, som ikke er set siden begyndelsen af halvfemserne. Læs her i Berlingske, som også skriver, at endnu flere er truet, mens Politiken konstaterer, at landområderne i bekymrende tempo tømmes for mennesker og aktivitet. Det er allerede en selvforstærkende proces, som også truer mange af de virksomheder i provinsen, som har brug for levende lokalsamfund for at kunne tiltrække kvalificerede medarbejdere.

Del artiklen:

2 KOMMENTARER

  1. ja, ja. Nu er virkeligheden også kommet til København (Politiken + Berlingske). Sørgeligt at de er så lang tid om at vågne op. Valby Bakke må være meget høj……………

  2. Industrien bør fokusere på at knopskyde, så flere entreprenører finder Danmark interessant. De etablerede virksomheder bør understøtte og investere i nystartede virksomheder indenfor deres eget felt, for at fremme den innovation, der foregår udenfor virksomhedernes egne udviklingsafdelinger.

    Danmarki stagnerer som nation, hvis vi ikke finder en ny måde og gode muligheder for at stimulere foretagsomheden og lysten til at skabe nye virksomheder i Danmark.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her