Avis: 53 årig tømrer død af COVID-19, afvist til test og sygehus

Fyens Stiftstidende skiver: – læs hele historien her

53-årige Martin Andersen fra Odense nåede aldrig at blive testet for coronavirus, før den pludselig tog hans liv. – Sørg nu for at komme af sted og blive testet, lyder opfordringen fra den efterladte familie.


Onsdag den 25. marts ringede Martin Andersen derfor igen til sin læge, men beskeden tilbage var fortsat, at han ikke skulle testes for ny coronavirus, fortæller Britta Sørensen.

————————————–

Kommentar: Man kan få den mistanke, at langt flere danskere burde have været indlagt på sygehus – og måske på intensivafdeling. Hvor mange ældre er døde på samme måde uden at blive testet? Hvor retvisende er de danske statistikker over antallet af døde?

EB.dk  skiver, at der har været 56 døde på landets plejehjem, som kan være relateret til coronavirus, men myndighederne tester ikke de afdøde. EB.dk skriver:  “Omfanget kan dog vise sig at være langt højere. De danske sundhedsmyndigheder har nemlig ikke et system for at registrere corona-relaterede dødsfald på landets plejehjem. Og man tester heller ikke rutinemæssigt afdøde borgere i plejesektoren for coronavirus, selvom landets praktiserende læger flere gange har foreslået det.”

Læs også:  Byggeriet kan kick-starte den amerikanske genrejsning

EB.dk har tidligere skrevet at 12 beboere på plejecenteret Sølund kan være døde af coronavirus.

 

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her