Mette F: Myndighederne (læs: Sundhedsstyr) fejlvurderede situationen

Kommentar: Statsminister Mette Frederiksen udtalte på dagens pressemøde direkte at de danske myndigheder havde fejlvurdereret situationen. Se pressemødet på video, afdelingen med spørgsmål fra salen , efter klip med Brian Mikkelsen, tid 3:30, hvor Mette Frederiksen forklarer om myndighedernes fejlvurdering.

Økonomisk Ugebrevs tidligere fremførte synspunkt om, at de ansvarlige myndighedschefer, herunder Sundhedsstyrelsens direktør, bør fyres, har fået endnu en byggeklods af dokumentation.

At Sundhedsstyrelsens direktør efter regeringens beslutning om at lukke grænserne har udtalt, at han er uenig i beslutningen, understøtter kun endnu engang, at han bør udskiftes – og at danskerne ikke kan have tillid til at den øverste ansvarlige hos sundhedsmyndighederne træffer de nødvendige og rigtige beslutninger, når det hander om at beskytte danskernes helbred og sundhed.

Yderligere spørgsmål presser sig på:

Hvorfor fraråder de danske myndigheder at danskerne bærer masker eller åndedrætsværn i det fri rum? Er det fordi man har sover i timen og ikke sikrer en tilstrækkelig forsyning til danskerne?

Læs også:  COVID-19: Sverige i top med nye daglige døde i problemlande

Hvorfor tester man så få danskere, så de oplyste smittetal er stærkt misvisende og ikke giver et retvisende billede at smitteudbredelsen. Statistikken burde som minimum omfatte antal kritisk smittede / indlagte på sygehusene.

 

 

 

1 KOMMENTAR

  1. Mit forslag til dig Morten Langer: Hold dig til at kommentere på det din kompetence dækker, ellers svækker det også tilliden til dine udtalelser, når de er indenfor dit kompetenceområde.
    Mvh. Læge Michael Perlt Hansen.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her