Reuters: Masker ved at blive “New Normal” i USA, sker også i Danmark

Kommentar: Selvom de danske sundhedsmyndigheder stadig ikke mener, at beskyttende masker for danskerne er nødvendig i Danmark, modsat i resten af verden, vil det helt automatisk komme, når vi igen begynder at åbne op. Simpelthen fordi danskerne vil ønske at beskytte sig.

Og Søren Brostrøm, Sundhedsstyrelsens direktør, vil endnu engang krybe til bekendelse og erkende, at han endnu gang har fejlbedømt situationen. Men de danske myndigheder skal jo lige først sørge for, at der er nok masker til danskerne. Er det sket?

Vi er jo nok en del, der ikke skal ud i samfundet, før vi kan få kvalitetsmasker til at beskytte os med. Fordi selvom samfundet åbnes lidt, er det jo ikke ensbetydende med, at smitterisikoen falder.

Siden det gik galt i Wuhan har det været oplagt, at der skulle opbygges et beredskab af masker til danskerne. Undertegnede har købt N95 filtre til 3M masker allerede i februar, da det stod klart, at Sundhedsstyrelsen havde en ufattelig tilbagelænet holdning til at beskytte danskerne.

Læs også:  Gennembrud for Small og Mid Cap på CSR-rapportering

Vi undrer os stadig over, at hvad Brostrøm gør på denne centrale position.

———————————————

Fra Reuters  – læ hele artiklen her

NEW YORK (Reuters) – The death toll from the coronavirus pandemic in the United States approached 31,000 on Wednesday as governors began cautiously preparing Americans for a post-virus life that would likely include public face coverings as the “new normal.”

 

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her