AU Invest: Er du forberedt på næste store aktienedtur? Det er vi….

Stadig mere tyder på, at den flotte kursudvikling i 2019 nu ultimativt er ved at være slut.

Med det amerikanske aktiemarked i en ny All-Time-High, samtidig med en truende makroøkonomisk recession, en flad overskudsudvikling i selskabernes kommende Q2 regnskaber og en uløst handelskrig mellem Kina og USA, er der meget stor risiko for en voldsom aktienedtur de kommende måneder.

Vi mener faktisk, at de første startsignaler til denne aktienedtur allerede er udløst, senest bekræftet fredag aften på det amerikanske aktiemarked, som det fremgår af denne kursgraf.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag aktieskolebogen "Tjen En Million På Aktier"
Du modtager efter tilmelding hos ugebrev.dk de e-mail-nyhedsbreve, du tilmelder dig ovenfor; og lejlighedsvis spørgeskemaer og særlige tilbud fra Økonomisk Ugebrev A/S.

I Økonomisk Ugebrevs Portefølje, som du kan følge på ØU Trader, har vi allerede indrettet os på, at aktierne sandsynligvis vil bevæge sig nedad de kommende måneder. Med den aktuelle sammensætning af porteføljen, forventer vi faktisk at tjene penge i det faldende marked.

Økonomisk Ugebrevs analytikere rådgiver også en investeringsfond, der spejler investeringerne i Økonomisk Ugebrevs Portefølje. Sidste år endte selve porteføljen med et plus på tre procent, mens det generelle aktiemarked faldt 13 procent. Investeringsfonden endte på minus tre procent, på grund af ekstraomkostninger i en indledende læringsfase mht. spejling af porteføljen. Du kan læse mere om investeringsfonden her. Og hvis du er interesseret i at høre mere om fonden, må du meget gerne skrive en mail til Allan Winkel Hansen på [email protected]

Om Aktieugebrevet Invest:

Større Risikospredning:  Selvom vores hovedfokus er danske aktier, som vil dominere porteføljen i  stigende markeder, er det hensigten at risikosprede på forskellige aktivtyper i nervøse eller negative markeder. De seneste år har store internationale finanshuse introduceret certifikater og ETF’er, hvor kursspænd og løbende omkostninger er ekstremt lave. Samtidig er der meget høj likviditet, hvilket gør det muligt at komme ind og ud af de pågældende papirer. Denne mulighed for risikospredning  giver nogle helt nye muligheder.

Læs også:  Onsdagens Q4-regnskaber: Stoxx600 & S&P500, samt analytikerkonsensus

Mulighed for gevinster i negative aktiemarkeder: Overordnet finder vi det afgørende,
at der med den valgte investeringsstrategi er mulighed for at skrue meget langt ned for risikoen, blandt andet ved at forsikringsafdække den aktuelle aktiebeholdning med short
instrumenter eller lignende.

Ingen bindinger:I De fleste investeringsforeninger har reelt en høj markedsrisiko, idet
de finansielle aktiver er bundet i en ofte meget afgrænset risikoklasse, eksempelvis lange obligationer, erhvervsobligationer eller danske aktier. Normalt skal mindst 80 procen af kapitalen være investeret i aktier, obligationer eller anden angiven aktivklasse.

—————————————————–

Aktietjenesten Økonomisk Ugebrevs Trader:

Hvem er vi ? Økonomisk Ugebrevs analytikere har leveret aktieanalyser til erfarne private og professionelle investorer i næsten tyve år.  Nu har vi lavet en ny aktietjeneste til nye og uerfarne investorer, der har brug for støttehjul for at undgå alle de sædvanlige begynderfejl, som ofte koster nybegynderne store kurstab. Med andre ord: Vi tager dig i hånden og hjælper dig på vej. Økonomisk Ugebrevs andre udgivelser henvender sig til store erhvervsvirksomheder, den finansielle sektor, virksomhedsbestyrelser og professionelle rådgivere. Vi forvalter også en investeringsfond med 70 mio. kr. i formue.
  

“Økonomisk Ugebrev Trader henvender sig til almindelige investorer, der gerne vil i gang med at investere i danske aktier og certifikater. Vi tager dig i hånden og forsøger at sikre, at du ikke kommer galt afsted med kæmpetab. Vi har analyseret danske aktier i mere end 25 år, og vi kender selskaberne og deres topledelser på kryds og tværs.  Historisk har vi klaret os betydeligt bedre end markedet.

Læs også:  Shorthandler øger positionen i FLSmidth til 0,76% af aktiekapitalen

Morten W. Langer
Chefredaktør, analytiker
Økonomisk Ugebrev

“Vi har opdelt handelsbeskeder i Trader i to forskellige investeringstyper:  På SMS og mail udsender vi aktietips for den forsigtige investor, der ikke ønsker at tage så store risici. Men vi udsender også aktietips for den mere risikovillige investor, der gerne vil spekulerer i kortsigtede gevinster. Her er både gevinstmuligheder og risiko for kurstab større end i de forsigtige aktietips. God fornøjelse med at investere.

Bruno Japp
Redaktør, analytiker
Økonomisk Ugebrev Formue

Morten W. Langer (MWL) er uddannet cand. polit. Bruno Japp (BJ) er cand. merc. aud. De har begge analyseret danske aktier i mere end 25 år, og gennemført interviews med en stor andel af selskabernes ledelser. ØU leverer nyheder og analyser til 8.000 investorer. ØU holder investormøder for de børsnoterede selskaber, og MWL og BJ er rådgivere i en investeringsfond med en formue på 70 mio. kr.

——————————————————————–

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her