Økonomisk Ugebrev tilbyder i perioden hen over påsken og frem til og med 12. april nye private læsere et indblik i vores nye premium investeringsudgivelse Økonomisk Ugebrev Nordic Biotech & Pharma. Tilmelding giver adgang til de to kommende udgivelser gratis, samt efterfølgende mulighed for at tegne et årsabonnement til en fordelagtig pris.

BEMÆRK: DEADLINE FOR TILMELDING ER TIRSDAG D. 12 APRIL

For tilmelding benyt linket her

Økonomisk Ugebrevs Nordic Biotech & Pharma modelportefølje har nu eksisteret i godt et år siden opstarten per 25. marts 2015. Over det seneste år har vi præsteret et positivt afkast på 35,4% på trods af, at der i perioden har været flere større nedture i de ledende aktieindeks, hvilket har gjort det særdeles vanskeligt at navigere i Life Science segmentet, som i overvejende grad består af højrisikofyldte biotek-aktier og derfor falder mere i generelt faldende aktiemarkeder.

Til sammenligning har vores to nordiske peer indeks, OMX Nordic Health Care Indekset og OMX Nordic 40 Indekset performet betydeligt ringere end ØU’s nordiske Healthcare-modelportefølje.

ØU Nordic Biotech & Pharma modelporteføljen: +35,4%

OMX Nordic Health Care Index: +9,1%

OMX Nordic 40 Large Cap Index: -11,2%