ØU Trader: Porteføljeafkast 14,2% i år, Benchmark på 9,1%

Aktietjenesten Økonomisk Ugebrev Trader udsender aktietips på Mail og SMS til abonnenter, hvor man som investor enten kan:

følge de spekulative tips eller

følge Økonomisk Ugebrevs Portefølje med mere forsigtige køb og salg af danske aktier

Økonomisk Ugebrevs Portefølje ligger for 2020 aktuelt med et afkast på +14,2% – mod Copenhagen Benchmark på 9,1%.

ØU’s portefølje har klaret sig bedre end samtlige 56 investeringsforenings-afdelinger med danske aktier. Det samme har investeringsfonden Aktieugebrevet Invest, der tracker ØU’s portefølje med en formue under forvaltning på 41 mio. kr.

 

Modsat investeringsforeningerne har ØU’s portefølje mulighed for at skrue meget hurtigt ned for aktieandelen, når aktiemarkederne for alvor begynder at faldet sammen.

Vi er fortsat overbevist om, at det sker før eller siden, fordi aktiemarkedet er en gigantisk aktieboble, som pustes op af centralbankerne.

Vi har aktuelt 55% af kapitalen investeret i aktier. Og så længe vi ikke ser klare købssignaler i markedet, holder vi fast i den moderate aktieandel.

Vi er parate til at skrue meget hurtigt ned for aktieandelen, når og hvis det begynder at gå galt. Vi vil ikke tage hele turen med ned, som investeringsforeningerne nærmest uundgåeligt kommer til, på grund af en tvungen aktieandel på mindst 80% af kapitalen.

Ved nye overbevisende købssignaler vil vi igen øge aktieandelen.

Annonce: Læs mere om Økonomisk Ugebrev Trader og prøv tjenesten i to uger for ni kr.

Som bekendt består Trader både af forsigtige forslag til ØU’s Portefølje, og spekulative tips i ØU Spekulative aktietips for de mere risikovillige og kortsigtede investorer.

På flere af de tidligere Spekulative aktietips har vi også hentet gevinster i faldende markeder. Blandt andet på investeringer i certifikatet Bear SP500 x5. Samme strategi vil vi forfølge igen, når vi ser klare salgssignaler i det generelle aktiemarked. Altså at gå efter gevinster i et negativt marked.

Læs også:  Stoxx: Europæiske industriaktier begynder at rykke, FLS 5 % op

Hensigten med de spekulative aktietips er at hente kortsigtede gevinster i både stigende og faldende markeder. De spekulative aktietips indebærer en større risiko, dvs. der både er mulighed for større gevinster, men også risiko for større kurstab.

Investeringerne er typisk mere kortsigtede, helt ned til nogle få dage, hvor der hjemtages kortsigtede gevinster.

Bemærk at med Økonomisk Ugebrev Trader får du også handelsbeskeder om køb og salg med SMS og Mail i vores FORSIGTIGE PORTEFØLJE, hvor risikovilligheden er meget lav. Denne del af aktietjenesten er altså meget velegnet for uerfarne aktieinvestorer, som ikke ønsker at tage særligt store risici.

Bag Økonomisk Ugebrev Trader står Bruno Japp og Morten W. Langer, som har beskæftiget sig med danske aktier i mere end 25 år.


Hvem er vi ? Økonomisk Ugebrevs analytikere har leveret aktieanalyser til erfarne private og professionelle investorer i næsten tyve år. Nu har vi lavet en ny aktietjeneste til nye og uerfarne investorer, der har brug for støttehjul for at undgå alle de sædvanlige begynderfejl, som ofte koster nybegyndere store kurstab.

Med andre ord: ØU Trader tager dig i hånden og hjælper dig på vej. Økonomisk Ugebrevs andre udgivelser henvender sig til store erhvervsvirksomheder, den finansielle sektor, virksomhedsbestyrelser og professionelle rådgivere.

“Økonomisk Ugebrev Trader henvender sig til almindelige investorer, der gerne vil i gang med at investere i danske aktier og certifikater. Vi tager dig i hånden og forsøger at sikre, at du ikke kommer galt afsted med kæmpetab. Vi har analyseret danske aktier i mere end 25 år, og vi kender selskaberne og deres topledelser på kryds og tværs. Historisk har vi klaret os betydeligt bedre end markedet,” siger Morten W. Langer. Chefredaktør, analytiker Økonomisk Ugebrev

Læs også:  Teknisk: Norwegian i frit fald, overvej først køb ved brud af 2,70

“Vi har opdelt handelsbeskeder i Trader i to forskellige investeringstyper: På SMS og mail udsender vi aktietips for den forsigtige investor, der ikke ønsker at tage så store risici. Men vi udsender også aktietips for den mere risikovillige investor, der gerne vil spekulere i kortsigtede gevinster. Her er både gevinstmuligheder og risiko for kurstab større end i de forsigtige aktietips. God fornøjelse med at investere,” siger medredaktør, aktieanalytiker Bruno Japp.

Morten W. Langer (MWL) er uddannet cand. polit. Bruno Japp (BJ) er cand. merc. aud. De har begge analyseret danske aktier i mere end 25 år, og gennemført interviews med en stor andel af selskabernes ledelser.

ØU leverer nyheder og analyser til 8.000 investorer. ØU holder investormøder for de børsnoterede selskaber, og MWL og BJ’s forsigtige portefølje følges af en investeringsfond med en formue på 41 mio. kr

——————————————————————–

I dag består Økonomisk Ugebrevs aktietjenester af:
> Økonomisk Ugebrev Trader,
> Analysepublkationen Økonomisk Ugebrev Formue om danske aktier,
> Økonomisk Ugebrev Life Science, om nordiske aktier indenfor farma, medtech og biotech,
> Investeringsfonden AktieUgebrevet Invest

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her