Få aktietips med ØU Trader: Kom du med på Chemometec, afkast nu 70%

Aktietjenesten Økonomisk Ugebrev Trader udsender aktietips på Mail og SMS til abonnenter. Aktuelt har vi i de “Spekulative Aktietips” seks åbne positioner med mere end ti procent i afkast. Topscoren er ChemoMetec med et afkast på 70 % siden købet.

Annonce: Læs mere om Økonomisk Ugebrev Trader og prøv tjenesten i to uger for ni kr.

På flere af de Spekulative aktietips har vi også hentet gevinster i faldende markeder. Blandt andet på investeringer i certifikatet Bear SP500 x5. Samme strategi vil vi forfølge igen, når vi ser klare salgssignaler i det generelle aktiemarked. Altså at gå efter gevinster i et negativt marked.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag aktieskolebogen "Tjen En Million På Aktier"
Du modtager efter tilmelding hos ugebrev.dk de e-mail-nyhedsbreve, du tilmelder dig ovenfor; og lejlighedsvis spørgeskemaer og særlige tilbud fra Økonomisk Ugebrev A/S.

Hensigten med de spekulative aktietips er at hente kortsigtede gevinster i både stigende og faldende markeder. De spekulative aktietips indebærer en større risiko, dvs. der både er mulighed for større gevinster, men også risiko for større kurstab.

Investeringerne er typisk mere kortsigtede, helt ned til nogle få dage, hvor der hjemtages kortsigtede gevinster. Men mindst to af de tre aktuelle positioner anser vi for langsigtet meget spændende, og derfor regner vi med at beholde dem i længere tid.

Bemærk at med Økonomisk Ugebrev Trader får du også handelsbeskeder om køb og salg med SMS og Mail i vores FORSIGTIGE PORTEFØLJE, hvor risikovilligheden er meget lav. Denne del af aktietjenesten er altså meget velegnet for uerfarne aktieinvestorer, som ikke ønsker at tage særligt store risici.

Bag Økonomisk Ugebrev Trader står Bruno Japp og Morten W. Langer, som har beskæftiget sig med danske aktier i mere end 25 år.


Hvem er vi ? Økonomisk Ugebrevs analytikere har leveret aktieanalyser til erfarne private og professionelle investorer i næsten tyve år. Nu har vi lavet en ny aktietjeneste til nye og uerfarne investorer, der har brug for støttehjul for at undgå alle de sædvanlige begynderfejl, som ofte koster nybegyndere store kurstab.

Med andre ord: ØU Trader tager dig i hånden og hjælper dig på vej. Økonomisk Ugebrevs andre udgivelser henvender sig til store erhvervsvirksomheder, den finansielle sektor, virksomhedsbestyrelser og professionelle rådgivere.

“Økonomisk Ugebrev Trader henvender sig til almindelige investorer, der gerne vil i gang med at investere i danske aktier og certifikater. Vi tager dig i hånden og forsøger at sikre, at du ikke kommer galt afsted med kæmpetab. Vi har analyseret danske aktier i mere end 25 år, og vi kender selskaberne og deres topledelser på kryds og tværs. Historisk har vi klaret os betydeligt bedre end markedet,” siger Morten W. Langer. Chefredaktør, analytiker Økonomisk Ugebrev

“Vi har opdelt handelsbeskeder i Trader i to forskellige investeringstyper: På SMS og mail udsender vi aktietips for den forsigtige investor, der ikke ønsker at tage så store risici. Men vi udsender også aktietips for den mere risikovillige investor, der gerne vil spekulere i kortsigtede gevinster. Her er både gevinstmuligheder og risiko for kurstab større end i de forsigtige aktietips. God fornøjelse med at investere,” siger medredaktør, aktieanalytiker Bruno Japp.

Morten W. Langer (MWL) er uddannet cand. polit. Bruno Japp (BJ) er cand. merc. aud. De har begge analyseret danske aktier i mere end 25 år, og gennemført interviews med en stor andel af selskabernes ledelser. ØU leverer nyheder og analyser til 8.000 investorer. ØU holder investormøder for de børsnoterede selskaber, og MWL og BJ’s forsigtige portefølje følges af en investeringsfond med en formue på 70 mio. kr

——————————————————————–

I dag består Økonomisk Ugebrevs aktietjenester af:
> Økonomisk Ugebrev Trader,
> Analysepublkationen Økonomisk Ugebrev Formue om danske aktier,
> Økonomisk Ugebrev Life Science, om nordiske aktier indenfor farma, medtech og biotech,
> Investeringsfonden AktieUgebrevet Invest

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her