Med Børsmæglerforeningens nye rapport med titlen ”Vækst, Aktiekultur og Børsnoteringer – Analyse og forslag til løsninger” kan der meget vel være et paradigmeskifte på vej omkring hvordan bankerne ser på børsnotering af SMV-virksomheder. Bankerne, som grundlæggende står bag Børsmæglerforeningen, har traditionelt interesseret sig meget lidt for børsnotering af mindre vækstvirksomheder, fordi det medfølgende honorar til corporate finance rådgiverne af gode grund ikke kan være en guldgrube (som eksempelvis ved børsnoteringer af OW Bunker, Matas og Scandinavian).

Del artiklen:

 

Læs hele artiklen i Økonomisk Ugebrev Finans/CFO nr. 11. 

2 KOMMENTARER

  1. Små og mellemstore virksomheder har ikke brug for institutionelle virksomheder men for private virksomheder som f.eks. kan nåes via Dansk Aktionærforening og Nordnet, så de gamle banker har ikke mere samme betydning.

    Det er dog vigtigt med en seriøs due diligence, så ikke investorerne bliver prakket nogle “kalkede lig” på – f.eks. med opskruede goodwill beløb.

  2. Der var lige et par menings-forstyrrende fejl, så jeg prøver lige igen:

    Små og mellemstore virksomheder har ikke brug for institutionelle investorer men for private investorer som f.eks. kan nåes via Dansk Aktionærforening og Nordnet, så de gamle banker har ikke mere samme betydning.
    Det er dog vigtigt med en seriøs due diligence, så ikke investorerne bliver prakket nogle “kalkede lig” på – f.eks. med opskruede goodwill beløb.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her