Pandora stiger i dagens marked godt seks procent, baseret på markedsrygter om, at smykkeselskabet er ved at hyre rådgivere til at rådgive i forlængelse af et eventuel opkøbstilbud. Det er ikke første gang, at er florerer rygter om et muligt opkøbstilbud på Pandora.

Aktien er i dagens handel særligt trækket fra af store nettokøb fra udlandet (anonymous) og Carnegie, som plejer at være godt informereret om selskabets forhold, og Carnegie har angiveligt også gode forbindelser til de udenlandske investorer, der interesserer sig for selskabet.

Største nettosælgere er Nordnet og Jyske Bank, som især betjener private investorer, der i det urolige marked sikkert ønsker at hjemtage noget gevinst/begrænset et tab.

Vi har Pandora i Økonomisk Ugebrevs portefølje, og vi planlægger at beholde den, da vi ser god sandsynlighed for, at der kommer seriøse bud på Pandora. I forhold til selskabet frie cash flow, den aktuelle (lave) værdiansættelse, både udfordringer med topledelsen og strategisk, synes det være oplagt at tage selskabet af børsen.