Skuffende Genmab-data i NHL bør anvendes til at akkumulere

Genmab og partneren Janssen meddelte torsdag d. 30. marts efter markeds-luk, at en dataanalyse for CD38-antistoffet Darzalex i to stk. eksperimenterende fase II studier (CARINA og LYM2001 studierne) i relapserende Non-Hodgkins Lymfom af typerne Follicular lymphoma (FL) og Diffuse large B-cell lymphoma (DLBCL) ikke havde vist tilstrækkelig høje responsrater til at berettige videre udvikling.

På forhånd havde man opsat et minimumskriterie for tumor-respons på 50% i FL og på 30% i DLBCL. På baggrund af disse skuffende resultater vil Genmab og Janssen ikke iværksætte yderligere patient-rekruttering i disse indikationer.

Markedet har siden straffet Genmab-aktien benhårdt og aktien er faldet med ca. 10%. Vi vurderer dog at der er tale om en overreaktion, og at nye fase III data i førstelinje-behandlingen i den langt vigtigere Multiple Myeloma indikation vil være positive og fungere som en langsigtet voldsom booster af markedssalget. Disse data ventes i løbet af de kommende måneder. Vi ser derfor kursfaldet som en god mulighed for at akkumulere i Genmab-aktien.

Læs også:  1000 US læger til Trump: Lock down slår flere ihjel end COVID-19

Økonomisk Ugebrev tilbyder i perioden hen over påsken nye læsere et indblik i vores nye premium investeringsudgivelse Økonomisk Ugebrev Nordic Biotech & Pharma. Tilmelding giver adgang til de to kommende udgivelser gratis, samt efterfølgende mulighed for at tegne et årsabonnement til en fordelagtig pris.

For tilmelding tryk på billedet nedenfor eller benyt linket her

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her