Fredag middag meddelte shorthandleren med den største position i Pandora, Coatue Management, L.L.C., at man har nedbragt sit engagement fra 2,83% af Pandoras aktiekapital til 1,82%.

Denne markante reduktion sender et klart signal om, at Pandoras aktiekurs nu er nået ned på et niveau, hvor Pandoras største shorthandler ikke længere ser noget perspektiv i fortsat at satse på kursfald.

Forløbet i Pandoras aktiekurs fredag tegner også billedet af en aktie, som nu har fået alle de tæsk markedet var parat til at dele ud. Normalt vil et kraftigt kursfald fortsætte dagen efter, men for Pandoras vedkommende begyndte kursen at stige igen allerede torsdag eftermiddag efter et kraftigt fald torsdag formiddag.

Efter et beskedent indledende kursfald i den første times børshandel er Pandora siden kl. 10 i dag steget igen, og aktiens kursfald fredag følger nu ret nøjagtigt markedet.

Der er dermed flere indikationer på at Pandoras aktiekurs langt om længe har nået bunden, og dermed kan blikket flyttes fra shorthandlernes spekulationer til de mere traditionelle finansielle nøgletal.

Set i det lys handles Pandora i dag til en særdeles attraktiv kurs, hvilket da også afspejles i diverse finanshuses justerede kursmål for aktien. Ifølge Ritzau Finans’ oplysninger fredag ligger de nyeste kursmål mellem 650 og 975. Pandora handles fredag eftermiddag til kurs 593.