De tre “billigste” aktier målt på styrketallet RSI14’s skala mellem 0 og 100 er netop nu følgende:

Del artiklen:
Bavarian Nordic 36,1
Veloxis Pharmaceuticals A/S 39,1
Nordea Bank 40,5

 

Specielt Bavarian Nordic falder i øjnene, da aktien i AktieUgebrevet nr. 04/2016 fik følgende konklusion:

“Alt i alt tegner der sig et ganske lukrativt billede for Bavarian Nordic i 2016, og vi mener at aktien med en markedsværdi på blot 8 mia. kr. handles alt for billigt, da selskabet i stigende grad viser sig som en betydelig global vaccinespiller inden for infektionssygdommene. Samtidig er kapitalberedskabet meget solidt, hvilket er af afgørende betydning. Vi hæver 12-måneders kursmålet til 600, og fastholder desuden en klar købsanbefaling på aktien”.

Bavarian Nordic er faldet yderligere tirsdag formiddag, og handles p.t. til kurs 240 med en rabat på 60 % i forhold til AktieUgebrevets kursmål.

Del artiklen:

4 KOMMENTARER

  1. dette viser med al tydelighed nødvendigheden af at man lister samtlige analytikers
    kurstarget før man kan tale om billighed

  2. Det lyder ganske interessant, men hvornår skriver I igen om Onxeo – ligeledes et meget undervurderet biotekselskab, som I tidl. har haft en passion for?
    De har netop haft postitive nyheder ude ang. et fase 3-studie og har en glimrende pipeline langt fremme i udvikling i modsætning til mange andre mindre spillere.

  3. Små biotekselskaber har aktiemarkedets højeste beta-værdier – dvs. de er overvurderede den ene dag, og undervurderede den næste – det er bare lidt vanskeligt for os dødelige at finde ud af, hvornår det ene og det andet er tilfældet.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her