51 sider statusrapport fra Sundhedsstyrelsen uden centrale svar

Sundhedsstyrelsen har netop udgivet en statusrapport omkring udviklingen i COVID 19 smitte herhjemme. Læs hele rapporten her

På side 21 oplyses op et stigende smittetryk , men fra et meget lavt udgangspunkt, så der er stor usikkerhed knyttet til opgørrelsen, og om der er tale om en ny tendens.

Rapporten tager ikke stilling til centrale spørgsmål:

Hvad betyder det for smittespredningen at 15.000 mennesker mødes til demonstration på Christiansborg Slotsplads, og udgør denne forsamling, som er i strid med reglerne, en ændret spredningsrisiko

Hvad er Sundhedsstyrelsens holdning til, at WHO nu anbefaler ansigtsmasker til alle borgere, som opholder sig i det offentlige rum. Vil myndighederne tage initiativ til at sikre lavere smittespredning ved brug af ansigtsmasker, hvis der igen opstår problemer med øget smittespredning.

Hvad er Sundhedsstyrelsens holdning til – og actions i forhold til, at der er langt større smittespredning i nogle få kommuner på Vestegnen og i Helsingør, og er det hensigtsmæssigt at der opretholdes restriktioner i Jylland, når denne region er stort set smittefri. 

 

Læs også:  Eurozonen: Zew forventningsindeks markant bedre end forventet

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her