Økonomisk Ugebrev lancerer nyt medie: Bestyrelsesguiden

 

bestyrelsesguiden logo

Bliv et bedre bestyrelsesmedlem – eller forbered din bestyrelseskarriere!

Vær blandt de første til at prøve Økonomisk Ugebrevs nye publikation  ”Bestyrelsesguiden” – få et gratis og uforpligtende prøveforløb den første måned!

Økonomisk Ugebrev har i over ti år skrevet om bestyrelsesarbejde, og vi har nu samlet over 1000 artikler for at skabe den mest omfattende artikelbase om praktisk bestyrelsesarbejde. Artikelbasen er struktureret i en stribe kategorier og temaer om bestyrelsesarbejde, som giver et supergodt overblik, der også kan fungere som et effektivt opslagsværk. Vi kalder den for Bestyrelsesguiden – Økonomisk Ugebrevs Guide til Praktisk Bestyrelsesarbejde.

 

Se Bestyrelsesguidens hjemmeside her


Sådan tilmelder du dig til Bestyrelsesguiden:

  1. Gå til vores tilmeldingsside
  2. Udfyld din e-mail addresse, navn og adgangskode i formen
  3. Acceptere vilkårene
  4. Du får en bekræftelsesmail som du skal godkende

Du har nu fuld adgang til alle artikler på Bestyrelsesguiden.

bestyrelsesguiden devices

Formålet er at inspirere bestyrelsesmedlemmer, direktører, rådgivere og yngre erhvervsfolk, der gerne vil dyrke bestyrelsesvejen. Vores tilgang er lavpraktisk, konkret og handlingsorienteret. Hensigten er at gøre dig til et bedre og helst også et uundværligt bestyrelsesmedlem på bestyrelsesmøderne. I dagens bestyrelser bliver der lagt afgørende vægt på, at det enkelte bestyrelsesmedlem bidrager aktivt.

Bestyrelsesguiden er et stærkt redskab til erfarne og mindre erfarne bestyrelsesmedlemmer i iværksættervirksomheder, SMV virksomheder, ejerledede virksomheder og større virksomheder, samt medarbejdervalgte.

Interesseret? Tilmeld dig et gratis og uforpligtende prøveforløb og få adgang til hele Bestyrelsesguiden! 

God fornøjelse!

Læs også:  Stoxx600-selskabers overskud faldt 52% i Q2, udsigt til -40% i Q3

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her