Del artiklen:
Del artiklen:

7 KOMMENTARER

 1. Det er helt uhyrligt, sådan som Anders Fogh Rasmussen og andrer farer frem.
  Hvad vedrører Ukraine egentligt os? De har haft 20 år til at indføre demokrati og en ordentlig økonomi.

  Nu hvor 200.000 er døde I Syrien og 4 mill. på flugt, hvad har NATO gjort for dem? Intet!

 2. Fogh skal nok få ødelagt vor økonomisk opsving end han går af!
  Og det får han lov til af EU!???

 3. Ja uhyrligt……….hvorfor fik vi 2. verdenskrig ? …….. fordi ingen reagerede mod tyskerne. Det var en stor fejltagelse. Synes det er ok, at Nato viser, at det russerne gør er helt uacceptabelt. Såååå….. Ukraine kan bestemt komme til at vedrører os.

  Demokrati og ordentlig økonomi. Ja, men problemet er, at 99,9 % af befolkningen kan INTET stille op imod den korrupte ledelse.

 4. Tilbage i februar 2014 lød der en overskrift i Berlingske “Danmark advarer mod Ukrainsk EU-medlemskab”. Dette blev sagt netop for ikke at lave uro i forhold til Rusland.

  Der er jo ‘magthavere’ i spil, som ønsker krig. Krig er en god forretning og tager samtidig fokus fra andre ting, fx at verden er snart bankerot. Europas befolkninger kan intet stille op…….

  Tilhængere af EU har bl.a. argumenteret i tidens løb, at EU fællesskabet netop vil forhindre krig i Europa. Vi får se ! og NATO har jeg ingen fidus til ift at sikre fred.

 5. Øst ukrainerne beder blot om selv at få lov til at bestemme hvilket land de vil tilhøre, ligesom danskerne syd for grænsen fik lov til da de stemte sig “hjem” til Danmark.

 6. I forbindelse med atomvåben neddroslingen lovede USA at Nato ikke ville indlemme randstaterne omkring Rusland i Nato,- Vesten har ikke overholdt den aftale, og har taget land efter land ind i Nato, der mangler vist kun Ukraine, så der er ikke noget til Russerne føler sig bedraget, og det er kan meget nemt blive start på 3 die verdenskrig.- og derefter er der ingen Verden.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her