Aktier rammer kritisk grænse: Risiko for stort kursfald

ARKIVFOTO af aktiehandel i Nordea- - Se RB 08-02-2016 17:39.Danske aktier tager historisk stort fald. Det danske C20 Cap indeks tager dramatisk fald på ugens første dag. Panikagtige scener, siger analytiker. Det danske C20 Cap indeks lukker med det største endagsfald i indeksets historie på 5, 4 procent i kurs 904, 79. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2016)

Copenhagen Benchmark er gået til angreb på den top, som i februar indledte et kursfald på 30%. Fredag blev grænsen næsten passeret, men hvis gennembruddet ikke kommer, kan resultatet blive et nyt stort kursfald.

8e17867b6e4e81dbf519Copenhagen Benchmarks kursbunde fortsætter med at ligge højere og højere, og det kan være et signal om, at kræfterne i markedet endnu ikke er brugt op. Fredag lykkedes det da også næsten CB at passere grænsen ved 1815, som vi har markeret med den vandrette linje i figuren nedenfor.

Nu bliver det afgørende, om gennembruddet kommer i den kommende uge. I modsat fald vil det være et signal fra investorerne om, at man har vanskeligt ved at se begrundelsen for, at aktiekurserne skal ligge højere i dag, end før coronakrisen startede i februar.

Selvom der mangler...

Læs også:  Efterårets nedtur er begyndt. Flere kursfald forude

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her