Beskyt kapitalen, indtil aktiemarkedet melder klart ud

I denne uge mislykkedes Copenhagen Benchmarks første angreb på 1813. Det efterlader aktiemarkedet i en usikker gråzone, hvor den forsigtige investor bør fokusere på at beskytte sin kapital.

60d42848d864886a0905Ugens forsøg på at komme forbi 1813 var det første angreb på den grænse, som blev nået i februar, inden coronakrisen fejede ind over børsen. Det er endnu et åbent spørgsmål, om denne uges mislykkede forsøg er et problem, eller om retningen overordnet set stadig peger opad.

CB bevægede sig sidelæns lige under 1813 i et stykke tid, før der til sidst blev gjort et forsøg på at komme videre op. Når et sådant forsøg mislykkes, er det som udgangspunkt negativt.

Men på den anden side er det værd at bemærke, at faldet efter det mislykkede forsøg ikke var særlig stort, og at bundene i CB over en periode på 2-3 måneder stadig er stigende. Der er altså stadig styrke i markedet, og måske er et nyt angreb på 1813 på vej.

Læs også:  Forbruget i USA mister pusten

Den forsigtige investor bør håndtere et usikkert marked ved at beskytte kapitalen. Det gør man bedst ved at holde sig på afstand, indtil markedet tegner et klarere billede af, hvor vi er på vej hen.

F3fe27ad8b9f09601a98

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her