Danske Banks danske bankforretning på katastrofekurs

(ARKIV) Danske Bank den 23. januar 2014. Bagmandspolitiet har indledt en efterforskning mod Danske Bank for overtrædelse af loven om hvidvask. Det oplyser Bagmandspolitiet i en pressemeddelelse. Det skriver Ritzau, mandag den 6. august 2018.. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix)

Danske Banks overskud bliver ikke længere kun presset af øgede omkostninger til compliance og hvidvaskjagt. Den danske storbank har seriøse indtjeningsproblemer i flere centrale forretningsenheder. Den rene danske bankforretning er tæt på at give underskud. Højere kundegebyrer er ikke vejen frem, erkendes det. Der kan blive tale om en stor strategisk fokuseringsøvelse, hvor banken ændrer markant profil. Spørgsmålet er, om der er massefyringer forude.

Danske Banks nye CEO Chris Vogelsang skal i gang med radikale strategiske ændringer for banken, for at bremse den aktuelle glidebane i bankens lønsomhed. Det seneste regnskab for andet kvartal afslører store strukturelle svagheder med lønsomheden i flere store forretningsenheder. Blandt andet er bankens danske bankforretning,...

Læs også:  Status Coronavirus: 3 tilfælde i USA, 26 døde, 40 mio. i karantæne

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her