Annonce

Log ud Log ind
Log ud Log ind
Kultur

Fodbold: FC Midtjylland får 3 mio. kr. fra Trygfonden

Prosper Raaberg

mandag 20. januar 2020 kl. 14:54

Fodboldsammenslutningen FC Midtjylland har netop modtaget tre mio. kr. fra Trygfonden til at søsætte ambitiøst projekt for regionens unge, som er på uddannelseshjælp. Kommuner og uddannelsesinstitutioner skal være aktive medspillere i projektet “Sammen går vi banen”, der er målrettet unge mellem 18 og 30 år, og som er på uddannelseshjælp – det vil sige uden arbejde og uddannelse.

Det fremgår af FC Midtjyllands hjemmeside, hvor nyheden breakede i lørdags (18.01). FC Midtjylland, der suverænt overvintrer på Superligaens 1. plads, scorede også (endnu) et historisk resultat på sit seneste regnskab. Men det ser vi mere grundigt på en af de nærmeste dage.

Projektet, der er døbt “Sammen går vi på banen”, er målrettet unge mellem 18 og 30 år, som er på uddannelseshjælp – det vil sige uden arbejde og uddannelse. Der er planlagt et forløb, hvor der er fokus på fællesskab, det sociale aspekt samt udvikling af de personlige kompetencer hos de cirka 300 unge, som forventes at være en del af projektet, oplyser klubben på sin hjemmeside.

På hjemmesiden finder man også klubbens værdisæt, hvoraf et af fire punkter med titlen “Rødder” lyder: FCM er et regionalt fællesskab. Vi dyrker sammenholdet i talentarbejdet, forenings- og erhvervslivet og sammen tager vi et socialt ansvar. Vi dyrker rødderne.”

“Fodbold er en vigtig del af vores kultur og fællesskab. Fodbold er en del af vores samfund, og vi har et håb om, at FCM Samfund med dette projekt rammer bolden perfekt i forhold til det, vi i TrygFonden står for, nemlig forpligtende fællesskaber, siger Kurt H. Jørgensen fra TrygFondens regionale råd i Region Midtjylland.” Han kalder projektet “meget håndgribeligt og konkret.”

“Social ansvarlighed har stor betydning for FCM Samfund og FC Midtjylland, og det handler blandt andet om at give noget tilbage til en region, som altid bakker massivt op om en fodboldklub, der er så meget andet og mere end fodbold,” understreger Preben Rokkjær, marketing- og supportdirektør hos FC Midtjylland.

“Hele idéen med FCM Samfund er jo netop at gøre en forskel for mennesker, som oplever modgang i en eller anden form, og med den flotte donation fra TrygFonden bliver det muligt for FCM Samfund. Vi glæder os helt vildt, sagde Preben Rokkjær, inden parterne satte sig sammen for at drøfte de konkrete handlingsplaner for projektet.

Læs i morgen: “FC Midtjylland landede nyt historisk overskud”

 

[postviewcount]

Jobannoncer

Controller/økonomimedarbejder – få den brede vifte af økonomiopgaver
Region H
Finance/Business Controller til Anzet A/S
Region Sjælland
CEO for Rejsekort & Rejseplan A/S
Region H
Liftra ApS i Aalborg søger en Finance Controller med ”speciale” i Transfer Pricing
Region Nordjylland

Mere fra ØU Kultur

Log ind

Har du ikke allerede en bruger? Opret dig her.

FÅ VORES STORE NYTÅRSUDGAVE AF FORMUE

Her er de 10 bedste aktier i 2022

Tilbuddet udløber om:
dage
timer
min.
sek.

Analyse af og prognoser for Fixed Income (statsrenter og realkreditrenter)

Direkte adgang til opdaterede analyser fra toneangivende finanshuse:

Goldman Sachs

Fidelity

Danske Bank

Morgan Stanley

ABN Amro

Jyske Bank

UBS

SEB

Natixis

Handelsbanken

Merril Lynch 

Direkte adgang til realkreditinstitutternes renteprognoser:

Nykredit

Realkredit Danmark

Nordea

Analyse og prognoser for kort rente, samt for centralbankernes politikker

Links:

RBC

Capital Economics

Yardeni – Central Bank Balance Sheet 

Investing.com: FED Watch Monitor Tool

Nordea

Scotiabank