Fodbold: Ny energi til Lyngby

Superligaklubben Lyngby har fået en energi-indsprøjtning: Lyngby Boldklub og energiselskabet Blue Energy har indgået et nyt partnerskab, der sætter Blue Energy på ryggen af blandt andet førsteholdstrøjen de næste 3 år. Partnerskabet gør Blue Energy til Eksklusivpartner i Lyngby Boldklub.

Aftalen er en rigtig god nyhed i en tung corona-krisetid. Det nye partnerskab er kommet i stand via onlinemøder og uden så meget som et eneste håndtryk parterne imellem.

Aftalen indeholder en kontant ”kickback” på 500 kr. til klubben for hver kunde, der skifter til Blue Energy. Både private og erhvervsdrivende kan få glæde af ”Kongeblå Strøm”, oplyser klubben.

Lyngby Boldklubs førstehold og trænerstab har sammen med en lang række andre ansatte i klubben været hjemsendte på lønkompensation siden 20. marts. Men klubben har kaldt spillerne sammen, så de kan nå at blive fysisk klar til en genstart af 3F Superliga i slutningen af maj, skriver klubben på sin hjemmeside.

”Vi følger og har fulgt situationen tæt, og vores fortolkning er, at ligaen kan blive spillet færdig med opstart af kampe ultimo maj,” forventer de.

Lyngby holder corona-pause på tabellens 8. plads med 31 point efter 24 kampe.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her