Herning Blue Fox går 300.000 ned i fortjeneste

Herning Blue Fox

Ishockeyklubben Herning Blue Fox kom ud af 2018 med et resultat før skat på 3,2 mio. kr. i forhold til 3,6 mio. kr. året før. Det ordinære resultat efter skat udgør bare 201.000 kr. mod 1,0 mio. kr. året forinden. Selskabet bag Herning Blue Fox, oplyser at formålet er ”at drive professionel idræt, herunder ishockey og dermed forbunden virksomhed, herunder handel, service og investering.”

Ledelsen betegner i deres årsrapport, der blev vedtaget på seneste generalforsamling den 28. august i år, blot resultatet som tilfredsstillende. Ellers synes det sparsomt med oplysninger i beretningen. I regnskabets balance oplyses, at der er brugt 2,4 mio. kr. til indretning af lejede lokaler samt yderligere 2,7 mio. kr. til ”andre finansielle anlægsaktiver.”

“Udgifterne relaterer sig til indretning af nye erhvervsklubs-lokaler. De udgifter var ikke indeholdt i budgettet for renovering af det nye isstadion, og som fonden (bl.a. kommunal for Herning Isstadion – red.) derfor ikke afholder, forklarer direktør Torben Skovsgaard.

Læs også:  AaB øger underskud med 10 mio. kr.

Klubben har således selv og som supplement til den leje, der skal erlægges, måtte betale omkostningerne, tilføjer han.

Det drejer sig om inventar som møbler, køkken og lyd, lys, kube (kæmpe lyd boks, der hænger under loftet midt over banen) og LED (bandereklamer).

Selskabets virksomhedskapital blev i december 2018 øget med 1 mio. kr. ved et kontant indskud., Aktiekapitalen er blevet løbende udvidet de seneste fem år og udgør nu 6 mio. kr.

Ved årets afslutning var selskabets likvide beredskab 0.8 mio. kr. i forhold til 1,1 mio. kr. i starten af regnskabsåret.

Selskabets bestyrelse består af Claus Fedder Sørensen, formand, Tommy Gundelund Jespersen, Poul Sand, Flemming Andersen, Poul Lundorff, Jens Jacob Fredensborg og Keld Pedersen, mens Torben Skovsgaard udgør direktionen. Og ifølge CVR er selskabets hovedaktionærer Signe Marie Mørup og Poul Sand.

Læs også:  Anmeldelse: Microsoft-chef om behovet for digitale spilleregler

I den aktuelle turnering – Metalligaen – er Herning Blue Fox (pr 15.10) placeret som nummer 8 og næstsidst i tabellen med 11 points for 11 kampe. Deres næste kamp spiller de på udebane (tirsdag 15.10) mod Rødovre Mighty Bulls, der er placeret en plads højere med 14 points for samme antal kampe. Herning er den mest vindende klub med 16 guldmedaljer, den seneste vundet i 2012.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her