Annonce

Log ud Log ind
Log ud Log ind
Kultur

Driftsselskab bag Cirkursrevyen skuffer med 2018-overskud

Morten W. Langer

søndag 14. juli 2019 kl. 11:38

Selskabet bag Cirkusrevyen kom ud af 2018 med en omsætning på 96 mio. kr. mod 102 mio. kr. året før. Driftsresultatet blev det ringeste i fem år. Det dykkede til fire mio. kr. mod ti mio. kr. året før.

Ledelen skriver , at selskabets aktiviteter består i drift af Cirkusrevyen, Korsbæk på Bakken, og 3 øvrige forlystelser på Dyrehavsbakken samt et behændighedsspil. Aktiviteterne udøves i perioden marts til september, efterårsferien samt 5 weekender i november og december.

Om årets udvikling skriver ledelsen: “2018 har været et meget spændende år, da Bakken for første gang nogensinde har haft åbent i efterårsferien og i weekenderne op til jul. Sæsonen har dermed været udvidet sæsonen med 24 dage. Driftsøkonomisk har den udvidet åbning kostet mange investeringer og førstegangsomkostninger, da der er mange omkostninger forbundet med at gøre faciliteterne klar til efterårs- og julesæsonen.”

Videre forklares det: “Selskabet havde også for første gang andre produktioner i teltet, hvorfor brandet Teltet på Bakken blev introduceret. Selskabet bød Mastodonternes ”Askepot” velkommen i efterårsferien, og Anders ”Anden” Matthesen optrådte 6 gange i december. Året 2018 bød desværre også på nogle udfordringer, da selskabet var nødsaget til at aflyse to forestillinger i Revyen grundet sygdom, og det meget varme vejr påvirkede desværre også negativt til salgstallet til årets Revy.”

Ledelsen vurderer at årets resultat “samlet set efter omstændighederne som tilfredsstillende. Årets resultat er under de udmeldte forventninger sidste år, men tilfredsstillende, når man tager ovenstående forhold i betragtning, hedderd det.

Cirkusrevyen A/S ejes 100 procent af Steen Torben Pedersen, Hornbæk.

[postviewcount]

Jobannoncer

No data was found

Mere fra ØU Kultur

Log ind

Har du ikke allerede en bruger? Opret dig her.

FÅ VORES STORE NYTÅRSUDGAVE AF FORMUE

Her er de 10 bedste aktier i 2022

Tilbuddet udløber om:
dage
timer
min.
sek.

Analyse af og prognoser for Fixed Income (statsrenter og realkreditrenter)

Direkte adgang til opdaterede analyser fra toneangivende finanshuse:

Goldman Sachs

Fidelity

Danske Bank

Morgan Stanley

ABN Amro

Jyske Bank

UBS

SEB

Natixis

Handelsbanken

Merril Lynch 

Direkte adgang til realkreditinstitutternes renteprognoser:

Nykredit

Realkredit Danmark

Nordea

Analyse og prognoser for kort rente, samt for centralbankernes politikker

Links:

RBC

Capital Economics

Yardeni – Central Bank Balance Sheet 

Investing.com: FED Watch Monitor Tool

Nordea

Scotiabank