Driftsselskab bag Cirkursrevyen skuffer med 2018-overskud

Selskabet bag Cirkusrevyen kom ud af 2018 med en omsætning på 96 mio. kr. mod 102 mio. kr. året før. Driftsresultatet blev det ringeste i fem år. Det dykkede til fire mio. kr. mod ti mio. kr. året før.

Ledelen skriver , at selskabets aktiviteter består i drift af Cirkusrevyen, Korsbæk på Bakken, og 3 øvrige forlystelser på Dyrehavsbakken samt et behændighedsspil. Aktiviteterne udøves i perioden marts til september, efterårsferien samt 5 weekender i november og december.

Om årets udvikling skriver ledelsen: “2018 har været et meget spændende år, da Bakken for første gang nogensinde har haft åbent i efterårsferien og i weekenderne op til jul. Sæsonen har dermed været udvidet sæsonen med 24 dage. Driftsøkonomisk har den udvidet åbning kostet mange investeringer og førstegangsomkostninger, da der er mange omkostninger forbundet med at gøre faciliteterne klar til efterårs- og julesæsonen.”

Læs også:  Vil coronakrisen skabe pres på demokratisering af data?

Videre forklares det: “Selskabet havde også for første gang andre produktioner i teltet, hvorfor brandet Teltet på Bakken blev introduceret. Selskabet bød Mastodonternes ”Askepot” velkommen i efterårsferien, og Anders ”Anden” Matthesen optrådte 6 gange i december. Året 2018 bød desværre også på nogle udfordringer, da selskabet var nødsaget til at aflyse to forestillinger i Revyen grundet sygdom, og det meget varme vejr påvirkede desværre også negativt til salgstallet til årets Revy.”

Ledelsen vurderer at årets resultat “samlet set efter omstændighederne som tilfredsstillende. Årets resultat er under de udmeldte forventninger sidste år, men tilfredsstillende, når man tager ovenstående forhold i betragtning, hedderd det.

Cirkusrevyen A/S ejes 100 procent af Steen Torben Pedersen, Hornbæk.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her