R2018: Overskud i Sønderjyske Fodbold falder markant

Sønderjyske Fodbold A/S kom ud af 2018 med et resultat før skat på 0,5 mio. kr. i forhold til 3,4 mio. kr. året før. Faldet i indtjeningen skyldes et lavere bruttoresultat, der faldt med godt fem mio. kr. uden at spillerlønningerne faldt tilsvarende.

Den sønderjyske fodboldklub har i en årrække vist større budget disciplin end de fleste andre danske fodboldklubber. Og ledelsen insisterer på at fortsætte med at holde plusser på bundlinjen: Ledelsen skriver om årets udvikling, at der også ”for sæsonen 2018-2019 forventes et positivt resultat.”

De faldende indtægter skyldes antageligt lavere TV-indtægter og sikkert også færre tilskuere på grund af en placering i nedrykningsspillet. Ifølge den seneste opgørelse over antal tilskuere fra Dansk Boldspil Union var der i kalenderåret 2018 i gennemsnit cirka 13.000 tilskuere færre i forhold til året før.

Ledelsen betegner dog årets udvikling som ”tilfredsstillende i en svær fodboldbranche, hvor man levede op til sidste års udmeldte forventninger.”

Selskabets bestyrelse består af Gynther Kohls (formand, Søren Peder Dalager Davidsen, Ole Vittrup Bay Andersen, Anders Aagaard Andresen, Kasper Stjernegaard Larsen og Claus Friis Dall.

Og ifølge CVR er selskabets hovedaktionærer Sønderjyske Elitesport A/S, hvis bestyrelse udgøres af Mads Fischer Thomsen, Claus Guldager, Peter Erik Hansen og Torben Lindvang.

Læs også:  Anmeldelse: Microsoft-chef om behovet for digitale spilleregler

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her