Tal fra muntert selskab – Cirkusrevyen gik 6 mio. kr. ned i overskud

Cirkusrevyens skuespillere til den årlige tradition "Fødder i cement" foran revyteltet på Dyrehavsbakken onsdag den 24. april 2019.De fem skuespillere i årets revy er Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Henrik Lykkegaard, Lise Baastrup og Karsten Jansfort.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Cirkusrevyen kom ud af 2018 med et resultat før skat på 2,1 mio. kr. i forhold til 8,1 mio. kr. året før. Omsætningen faldt fra 102 mio. kr. til 95,7 mio. kr. Selskabets formål er at drive virksomhed på Dyrehavsbakken.

Ledelsen vurderer samlet set årets resultat som tilfredsstillende, “da Bakken for første gang nogensinde har haft åbent i efterårsferien og i weekenderne op til jul (2018). Sæsonen har dermed været udvidet med 24 dage. Driftsøkonomisk har den udvidede åbning kostet mange investeringer og førstegangsomkostninger, da der er mange udgifter forbundet med at gøre faciliteterne klar til efterårs- og julesæsonen.”

“Selskabet havde også for første gang andre produktioner i teltet, hvor brandet “Teltet på Bakken” blev introduceret (…) og bød Mastodonternes ”Askepot” velkommen i efterårsferien og Anders ”Anden” Matthesen seks gange i december,” skriver ledelsen i sin beretning. Og de tilføjer, at “året 2018 desværre også bød på nogle udfordringer, da selskabet var nødsaget til at aflyse to forestillinger i Revyen grundet sygdom, samt at det meget varme vejr desværre også virkede negativt på salget til årets Revy.”

Læs også:  Anmeldelse: Microsoft-chef om behovet for digitale spilleregler

Ifølge pengestrømsopgørelsen anvendte selskabet 1,6 mio. kr. (mod 1,9 mio. kr. året før) på forbedringer og ændringer af Cirkusrevyen og forlystelserne som følge af den udvidede efterårs- og julesæson.

Ved årets afslutning var selskabets likvide beredskab 23,1 mio. kr. i forhold til 22,1 mio. kr. i starten af regnskabsåret, mens egenkapitalen udgjorde 62 mio. kr. af de samlede passiver.

Ledelsen skriver om årets forventning, at “forretningsomfanget i 2019 vil og har bestået af aktiviteterne Cirkusrevyen, Korsbæk på Bakken og 3 kørende forlystelser samt et behændighedsspil på Dyrehavsbakken. I år optrådte Ørkenens Sønner for første gang i Teltet på Bakken, hvor de startede deres landsturne den 31. oktober i år.”

Selskabet forventer et tilfredsstillende resultat for i år (2019) med et overskud i niveauet ca. 5-6 mio. kr. før selskabsskat.

Selskabets bestyrelse består af Susanne Pedersen, Steen Torben Pedersen, Linda Maria Pedersen, Sandra Helene Pedersen samt Kaj Boris Kjeldgaard. Direktionen udgøres Steen Torben Pedersen (måske også kendt som “Torben Træsko”), som samtidig er selskabets hovedaktionær.

Læs også:  Anmeldelse: Microsoft-chef om behovet for digitale spilleregler

 

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her