KAM 2018: Generelt med fokus på indtægter og goodwill

(ARKIV) Danske Bank den 23. januar 2014. Bagmandspolitiet har indledt en efterforskning mod Danske Bank for overtrædelse af loven om hvidvask. Det oplyser Bagmandspolitiet i en pressemeddelelse. Det skriver Ritzau, mandag den 6. august 2018.. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix)

Økonomisk Ugebrev har gennemgået udvalgte 2018 regnskaber med fokus på nogle af de selskaber, som på det seneste har virket finansielt eller strategisk udfordret, med fokus på, hvad revisor har skrevet om Key Audit Matters i revisionspåtegningen.

For lidt over ét år siden skrev Økonomisk Ugebrev, at ”den foreløbige konklusion på revisors gennemgang af Key Audit Matters er, at der er tale om en god nyskabelse, hvor revisor hen ad vejen bør lære at blive skarpere, mere konkret og præcis med at identificere og beskrive Key Audit Matters, samt håndteringen af dem. I de fleste tilfælde giver den nye påtegning ikke nye oplysninger til regnskabsbrugerne, da de betydelige forhold nævnt i revisors påtegning for det meste henviser til regnskabet, hvor der er information om...

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her