Skiftedag i storbankerne: Nye virkeligheder, nye ledelser

(ARKIV) Danske Bank den 23. januar 2014. Bagmandspolitiet har indledt en efterforskning mod Danske Bank for overtrædelse af loven om hvidvask. Det oplyser Bagmandspolitiet i en pressemeddelelse. Det skriver Ritzau, mandag den 6. august 2018.. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix)

Er det overraskende, at både Nordea og Danske Bank i denne uge fortalte om store skift i det øverste ledelseslag? Svaret er: Nej. Og det handler ikke kun om, at tavlen skal viskes ren efter hvidvasksager, skattelysager og tvivlsom investeringsrådgivning. Det handler mindst ligeså meget om den gigantiske omstillingsproces, hele banksektoren står overfor, skriver chefredaktør Morten W. Langer i denne kommentar.

Som mangeårig iagttager af udviklingen i den danske banksektor virker de senest varslede skifte i topledelserne i Nordea og Danske Bank meget oplagte. Det er naturligvis en god idé at viske tavlen helt ren, efter de mange omdømmebelastende sager som både Danske Bank og Nordea har væ-ret igennem de seneste år. Den oprydning er i fuld gang, og myndighederne og politiet...

Læs også:  Ingen kan stoppe Brian Laudrup

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her