VL-døgn om Verdensmål med stor udsigt – og mindre indsigt

(ARKIV) Scandinavian Airlines Systems fly i Københavns Lufthavn i København, mandag den 29. januar 2018. SAS mere end halverede underskuddet i første kvartal af det nye regnskabsår. Omsætningen var uændret. Det skriver Ritzau, tirsdag den 27. februar 2018.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2018)

Anmeldelse: VL-Døgnets mest opsigtsvækkende præ-sentation blev fremført af nuværende CEO i SAS og Dansk Industris kommende adm. direktør, Lars Sandahl Sørensen. Han talte konkret om SAS’ bæredygtige visioner og gjorde det klart, at SAS’ investeringer i nye fly alene baseret på el og biofuel bygger på at tage kunder og samarbejdspartnere alvorligt. VL-døgnet leverede stor udsigt til muligheder men ikke ret meget ny indsigt i, hvordan det skal ske.

VL-Døgnet fokuserede i år på FN’s 17 verdensmål, og hvordan dansk erhvervsliv kan bidrage til at indfri verdens største udfordringer. Og ikke mindst fokuserede de mere end 600 deltagere på, hvordan danske virksomheder samtidig kan tjene penge på at gøre verden til et bedre sted.

Grundpræmissen for dagen var, at...

Læs også:  Banker får mest PR-værdi fra verdensmål 10 om ulighed

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her