HB Køge ansætter tidligere OL-vinder som mentaltræner

HB Køge er en sammenlægning af Herfølge Boldklub og Køge
HB Køge's proff'er arbejder hjemmefra ...

Fodboldklubben HB Køge opruster nu også uden for kridtstregerne. Det sker med ansættelsen af mentaltræneren René Nielsen, der om nogen ved, hvordan man arbejder sig frem til at opnå det optimale, mentale mindset og desuden forstår hvad, mindsettet betyder for at kunne udvikle sig selv og sine præstationer. 1. divisionsklubben kom ud af seneste regnskabsår med et overskud på godt 800.000 kr. og indviede i efteråret nyt stadion, og klubben lægger ikke skjul på ambitionen om oprykning til Superligaen.

René Nielsens viden er kommet både fra sin tid som håndboldspiller på topniveau, men i endnu højere grad også fra tiden efter håndboldkarrieren, der tilbage i 1991 fik en brat afslutning. Her mistede René Nielsen begge ben i en uforklarlig togulykke.

Inden ulykken blev Nielsen betegnet som en livsglad, ung bankrådgiver og håndboldspiller på topniveau. Efter ulykken lykkedes det René at udfordre sit nye liv uden ben. Frem til ulykken skrev René Nielsen bankrådgiver og elitesportsmand på visitkortet. Det samme gjorde han også efterfølgende, og han har siden tilført sit CV mange nye dimensioner. Han kan blandt bryste sig af at være Verdensmester, OL-guldvinder, Master i Idræt og Velfærd, foredragsholder og forfatter.

HB Køges nye mentaltræner er derfor i høj grad rustet til at indgå i et stærkt trænerteam, hvor han skal være med til at udvikle og udfolde spillernes potentiale.

René Nielsen har desuden udgivet bogen “Halv mand – helt menneske”, der er solgt i mere end 50.000 eksemplarer.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her