Om Økonomisk Ugebrev

Økonomisk Ugebrev er et anderledes nyhedsmedie
Velkommen til Økonomisk Ugebrevs univers af specialiserede nyhedsbreve, rettet mod toppen af erhvervslivet og den finansielle sektor, samt private og halvprofessionelle investorer.

Økonomisk Ugebrev har i mere end 25 år leveret indsigtsfuld og dagsordensættende journalistik og analyser til læserne og den brede offentlighed. Vores eksistensberettigelse er, at vi vedholdende leverer dybde, perspektiv og ny forståelse, som rækker videre end dagbladenes dag-til-dag nyheder. Den opgave stiller store krav til os, og det er også en opgave, vi forsøger at løse med ydmyghed.

Vi ser os selv som erhvervslivets lidt nørdede fagblad, men med skarp fokus på aktualitet, dybde, perspektiv og ny forståelse. Mens dag-til-dag medierne i nyhedsstrømmen leverer en strøm af brikker, forsøger vi at lægge puslespillet.

God fornøjelse med Økonomisk Ugebrev

Med venlig hilsen
Morten W. Langer, ansvarshavende chefredaktør
[/iteras-paywall-content]Økonomisk Ugebrev Finans henvender sig til topledere i de 500 største danske erhvervsvirksomheder, samt finansfunktioner og virksomheder i den finansielle sektor, samt finansielle rådgivere. Redaktionelt fokus er virksomhedernes finansielle omverden, herunder finansmarkeder og Corporate Finance. Se temaoversigt herØkonomisk Ugebrev Ledelse (tidligere Nyhedsbrev for Bestyrelser) henvender sig til bestyrelser og direktører i de 500 største virksomheder, samt topledelsens rådgivere. Fokus er tendenser i praktisk bestyrelsesarbejde, god selskabsledelse, samfundsansvar, tax governance, aktivt ejerskab, topledelse og ekstern kommunikation. Se temaoversigt herØkonomisk Ugebrev Formue analyserer løbende over 100 danske børsnoterede aktier, med henblik på at give investorer gode råd om køb og salg af aktier. Analysepublikationen indeholder markedsanalyser, oversigter over insiderhandel, udlandets nettohandel og shortpositioner. Flagskibet har siden start næsten tredoblet afkastet ifht. det generelle marked.


Økonomisk Ugebrev Nordic Biotech dækker med aktieanalyser 100 nordiske Pharma aktier, med henblik på at give investor gode råd om køb og salg. Få et komplet overblik over hele den hastigt voksende nordiske børsnoterede Lifescience-sektor med markedsanalyser, udlandets nettohandel, modelportefølje og gennemgang af vigtige kursnyheder.


Økonomisk Ugebrev Flash NEWS! er en anderledes nyhedstjeneste. Vi dækker IKKE den almindelige konsensus nyhedsstrøm af fælles nyheder, som kommer på alle de større erhvervsmedier. Økonomisk Ugebrev Flash NEWS! er heller ikke den hurtigste nyhedstjeneste. Til gengæld er vi en nyhedstjeneste med lidt mere analyse, dybde og holdning

 • Vi henvender os til investorer, erhvervsfolk og ansatte i den finansielle sektor med internationalt udsyn og som stiller krav til dybde og perspektiv
 • Vi lægger overliggeren højt med hensyn til væsentlighed, aktualitet og konsekvens
 • Vi har en kritisk holdning til at videreformidle budskaber fra ikke-uafhængige kilder
 • Vi søger altid at gå bag om gængse konsensus budskaber i den løbende nyhedsformidling
 • Vi videreformidler aldrig ukritisk budskaber fra brancheforeninger, bankøkonomer, politikere, myndigheder og interesseorganisationer
 • Vi prioriterer i dækningen danske børsnoterede selskaber, dansk og international makroøkonomi, finansmarkederne, geopolitik og ledelse
 • Vi prioriterer i særlig grad special cases, med aktuelle fokuspunkter på blandt andet *Ebola udbruddet, *Rusland-Ukraine-USA konflikten, *Centralbankernes stimulanser og *optrækket til nervøse finansmarkeder hen over efteråret.
 • Nyhedstjenesten baserer sin løbende internationale nyhedsovervågning på de bedste internationale nyhedssites, blogs og globale institutioner og organisationer.
 • Nyhederne vil ofte være på 3-5 linjer med links til relevant baggrundmateriale, analyser og nyheder.
 • Nyhederne baserer sig også på analyser, kortlægninger og analyser bragt i Økonomisk Ugebrev Formue, Økonomisk Ugebrev Finans/ CFO og Økonomisk Ugebrev Ledelse.
 • Endelig vil nyhederne basere sig på eksterne bidrag fra indsigtsfulde eksperter, uafhængige finansielle rådgivere og analytikere med skarpe opsigtsvækkende analyser af makro, geopolitik og finansmarkeder, der ikke selv forvalter store formuer og derfor har en egeninteresse i at manipulere synspunkter.


Dybdegående og original 
journalistik siden 1994

Økonomisk Ugebrev har i mere end 25 år leveret indsigtsfuld og dagsordensættende journalistik og analyser til læserne og den brede offentlighed. 

Vi tager ansvar for vores indhold og er tilmeldt:

KONTAKT

Telefonisk henvendelse: 70 23 40 10
Telefonerne er åbne alle hverdage fra: 10-15

Skriv til os på: [email protected].dk.
Vi bestræber os på at besvare henvendelser indenfor 24 timer.

Økonomisk Ugebrev A/S
CVR-nr.: 31760623
Sundkaj 125, 3. sal
Nordhavn 2150

Log ind

Har du ikke allerede en bruger? Opret dig her.

Analyse af og prognoser for Fixed Income (statsrenter)

Direkte adgang til opdaterede analyser fra toneangivende finanshuse:

Goldman Sachs

Fidelity

Danske Bank

Morgan Stanley

ABN Amro

Jyske Bank

UBS

SEB

Natixis

Handelsbanken

Merril Lynch 

Analyse og prognoser for kort rente, samt for centralbankernes politikker

Links:

RBC

Capital Economics

Yardeni – Central Bank Balance Sheet 

Investing.com: FED Watch Monitor Tool

Nordea

Scotiabank

 

Log ind

[iteras-paywall-login paywallid="qwerty123"]
X