Finanshuse: Makroøkonomisk svaghed i 2019, men ikke recession

(ARKIV) Nordea domicil i Ørestad Nord, den 6. september 2017. Mens Ringkjøbing Landbobank ligger i top, ligger landets to største banker i bunden, når det kommer til image. Det skriver Ritzau, mandag den 3. september 2018.. (Foto: Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix)

Tema: Makroøkonomi, Finansmarked & Geopolitik i 2019. Økonomisk Ugebrev samler i det årlige tema om globale udsigter for makroøkonomien og de finansielle markeder indtryk fra ti internationale finanshuse. Flertallet tror ikke på en økonomisk recession i år, og de forventer, at aktiemarkederne ender året i plus, efter en turbulent periode i efteråret. Flere går galt i byen med forventninger om betydeligt flere renteforhøjelser i år fra den amerikanske centralbank.

Saxo Banks cheføkonom Steen Jacobsen indikerer i sin seneste analyse på glimrende vis, hvor hurtigt de finansielle markeder kan ændre opfattelse af det aktuelle rente- og risikomiljø. Efter den amerikanske centralbankchef Jeremy Powell pludselig meldte ud, at pengepolitikken også vil blive indrettet efter...

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her