Realkredit opkræver tårnhøje minusrenter ved låneomlægninger

(ARKIV) Nordea domicil i Ørestad Nord, den 6. september 2017. Mens Ringkjøbing Landbobank ligger i top, ligger landets to største banker i bunden, når det kommer til image. Det skriver Ritzau, mandag den 3. september 2018.. (Foto: Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix)

Mens mange banker fortsat er tilbageholdende med at pålægge minusrenter på private bankbogsindlån, tager realkreditten op til minus 1,25 procent i rente ved tvungne indlån på såkaldte mellemregningskonti ved låneomlægning.

Efter Nationalbankens seneste rentenedsættelse har Totalkredit benyttet lejligheden til at skrue markant op for prisen på de såkaldte mellemregningsrenter, kunderne betaler. Der er tale om et rent tag selv-bord, siger en uafhængig ekspert, der peger på, at kunderne ikke opdager prisforhøjelsen på grund af teknik. Stramningen placerer Totalkredit som det dyreste institut, sammen med Realkredit Danmark, når man regner det hele med.

Mens der et stykke tid har været ro om realkreditinstitutternes omdiskuterede bidragssatser for privatkunder, strammer...

Læs også:  Ejendomme giver pensionsbranchen tab i andet kvartal

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her