Sådan scorer de enkelte C25-selskaber på ESG

(ARKIV) Mærsks danske hovedkvarter på Esplanaden i København, onsdag den 7. februar 2018. Kinesisk ansat i A. P. Møller blev ikke ordentligt informeret af dansk styrelse om konsekvenser af flytning tilbage til Sverige, mener forsvarer.. Det skriver Ritzau, mandag den 12. februar 2018.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2018)

Økonomisk Ugebrev har i de seneste udgaver af Økonomisk Ugebrev Ledelse bragt ESG Ratings af de danske C25-selskaber, baseret på internationale ratingbureauers vurderinger. Analyserne, som er bragt over 13 sider, gengives her i et kort uddrag.

ESG-data integreres i stigende grad i investorernes investeringsstrategier. Selvom det stadigvæk er vanskeligt at bevise, at ESG-performance automatisk medfører stigende afkast, er der generelt konsensus om, at det i det mindste minimerer risikoen for, at selskabet løber ind i problemer i forhold til bæredygtige (ESG) issues. Årets tema om C25 ESG-performance viser de største selskabers ESG-rangering i forhold til deres globale peers og beskriver kort et eller flere forretningskritiske CSR-forhold, der har betydning for...

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her