Vestas: Afgørende vending bør være på vej

ARKIVFOTO 2014 af Vestas hovedkvarter- - Se RB 28/2 2017 08.38. Vestas har modtaget en fast og ubetinget ordre i USA på 348 megawatt (MW). Ordren omfatter 174 møller af typen V110-2.0 MW, som vil blive produceret på Vestas' fabrikker i Colorado, USA. Der oplyses hverken navn på kunde eller projekt. . (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017)

Strategisk set: Vestas antyder nu, at koncernen kan komme gennem krisen uden at skulle ændre på resultatforventningen for i år. Det er da også nødvendigt med stabilisering i år. Grunden skal lægges til et 2021, der for alvor skal vise, om den store vindmølleproducent kan vende tendensen til vigende indtjening. Med kvartalsmeddelelsen er det ikke blevet mere klart, skriver fagredaktør Morten A. Sørensen.

Kvartalsmeldingen fra Vestas kan man se som et slags symptom på en dyberegående usikkerhed om selskabets fremtid. På den ene side suspenderer selskabet forventningerne til 2020. På den anden side meddeler det, at ”efter Vestas nuværende skøn vil det stadig være muligt at indfri de oprindeligt udmeldte forventninger til omsætning og EBIT-margin før særlige...

Læs også:  Her er Ugens Danske Vindere & Tabere: Matas, H+H og TCM topper

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her